Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění

Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si ukázku toho, jak nový celovečerák ze Středozemě vyrostl výtvarníkům pod rukama.

Producentka Philippa Boyens nedávno prozradila, že v produkčním týmu Petera Jacksona je zvažován další animovaný film ze světa Pána prstenů. Ten ale bude realizovaný jedině tehdy, pokud mezi diváky bude dostatečný zájem o Pána prstenů: Válku Rohirů (The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim).

Premiéra fantasy animé je naplánovaná na 12. prosince. Zatím jsme viděli trailer, teď je tu video, které oslavuje výtvarné zpracování filmu. Kreslíř bere do ruky tužku, noří se do tolkienské inspirace a doslova z ničeho mu pod rukama postupně rostou výjevy z Rohanu, země nekonečných plání a vrchů, osídlené hrdými bojovníky.

Děj je zasazený 183 let před světoznámou trilogii a ukazuje osud rodu Helma Kladiva, legendárního krále Rohanu. Ten je náhle napadený Wulfem, nelítostným vůdcem Vrchovců, který se chce pomstít za smrt svého otce. To Helma a jeho lid přiměje k poslednímu zoufalému pokusu o odpor v prastaré pevnosti Hláska, mocné tvrzi, jež později začala být známa jako Helmův žleb. Helmova dcera Héra se dostává to čím dál zoufalejší situace. Musí v sobě sebrat všechnu sílu a postavit se smrtícímu nepříteli odhodlanému rohanský lid kompletně vyhladit.

V jednolivých rolích promlouvají Miranda Otto, Dominic Monaghan, Brian Cox, Gaia Wise, Luke Pasqualino, Laurence Ubong Williams a Shaun Dooley. Scénář napsali Phoebe Gittins, Arty Papageorgiou a Jeffrey Addiss. Režíruje Kenji Kamiyama, mezi producenty jsou Peter Jackson a Philippa Boyens. Datum české premiéry je v kinech stanoveno na 12. prosince.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 4

Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění | Fandíme filmu Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění | Fandíme filmu Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění | Fandíme filmu Pán prstenů: Válka Rohirů – Nové video oslavuje výtvarné ztvárnění | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest