Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování

Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Co se stane, když oběť přežije řádění maskovaných zabijáků.

Letos na jaře byl do kin uveden horor Cizinci: Kapitola 1 (The Strangers: Chapter 1). To tak trochu je i není remake staršího hororu Oni (The Strangers) a zároveň začátek nové trilogie ze světa maskovaných zabijáků. První kapitola nebyla přijata s nějakým nadšením, avšak zaplatila se a všechny tři díly se kvůli ušetření točily naráz. Série tedy může vesele pokračovat. Původně se počítalo s uvedením dvojky ještě letos, nakonec dorazí Cizinci: Kapitola 2 (The Strangers: Chapter 2) v příštím roce. Každopádně je tu první trailer.

Ten se zaměřil vesměs na úvod pokračování, které začíná zhruba tam, kde první snímek skončil. Přeživší Maya (Madeline Petsch) se probírá v nemocnici a dává se na útěk. Všichni v odlehlém městečku působí podezřele, nikomu nedůvěřuje. Svůj život svěří až posádce projíždějícího automobilu, ale velice rychle se ukáže, že ji maskovaní zabijáci dostihli. Náboženské vysílání v rádiu by mohlo naznačovat, že za vším násilím stojí nějaký kult, nebo minimálně křesťanská morálka vyhnaná do naprosté absurdity.

Pokračování opět režíruje Renny Harlin a scénář napsali Alan R. Cohen a Alan Freedland. V dalších rolích vedle Madeline Petsch vystupují Froy Gutierrez (Hocus Pocus 2), Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) a Gabe Basso (Hillbilly Elegy).

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 2 – První trailer hororového pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest