Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru

Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Šíření lykantropické nákazy a běsnění vlkodlaka jsou v nové ukázce daleko lépe vidět.

Leigh Whannell publikum potěšil svým Neviditelným. V turné po klasických monstrech studia Universal pokračuje společně s Vlčím mužem (Wolf Man). Z toho jsme viděli zatím teaser, který byl ještě dost opatrný a dost pracoval se silou náznaku. Nový trailer je daleko sdílnější a mnohem blíže snímek odhaluje.

Po napínavém úvodu v dodávce sledujeme, jak se rodina ukrývá v domě a čelí děsu tam venku. Zároveň hrozí nebezpečí přímo uvnitř, když na otce (Christopher Abbott) začne působit nebezpečná infekce šířená skrz vlkodlačí ránu. Z ukázky to vypadá, že bude zajímavě zpracované dilema, s nímž se potýká manželka Charlotte (Julia Garner) a také to, jakým způsobem vlkodlak vidí svět.

Ústředním protagonistou filmu je Blake (Christopher Abbott), který po záhadně zmizelém otci podědí odlehlý dům na oregonském venkově. Manželství s extrémně výkonnou Charlotte (Julia Garner) v poslední době skřípe, a tak ji Blake přesvědčí, aby si dala na chvíli od práce pauzu a z domovského San Francisca se spolu s dcerou Ginger (Matlida Firth) vydávají dům v Oregonu navštívit. Jak se rodina v noci blíží k venkovskému stavení, napadne ji jakési tajemné zvíře. Po zoufalém úprku se zabarikádují v domě, zatímco děsivé stvoření leze kolem. Jak se ale noc prodlužuje, Blake se začíná chovat hodně zvláštně a mění se k nepoznání. Charlotte se bude muset rozhodnout, zda hrozí větší nebezpečí v domě nebo venku. Dále hrají Sam Jaeger, Ben Prendergast a Benedict Hardie. Režíruje Leigh Whannell. Scénář spolu s ním napsali Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo. Datum české premiéry je stanoveno na 16. ledna 2025.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu Vlčí muž: Monstrum z úplňku útočí v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest