Voltron: Henry Cavill se pustí do akce s vesmírnými roboty

Voltron: Henry Cavill se pustí do akce s vesmírnými roboty | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Cavill do zfilmování klasické sci-fi ságy rovnou dostal prvního parťáka.

Před pár dny jsme psali o tom, že se přípravy Highlandera protáhly, protože režisér Chad Stahelski potřeboval věnovat víc času snímku Ballerina. Henry Cavill kvůli tomu našel v diáři prostor na další projekt. Tím je nové zfilmování Voltrona, slavné animované sci-fi série.

Zprávu o Henryho obsazení jako první přinesl The Hollywood Reporter. Ten dodává, že do další role byl obsazen zatím nepříliš známý Daniel Quinn-Toye, který dosud vystupoval hlavně v divadle. Film režíruje Rawson Marshall Thurber (Vybíjená, Mrakodrap, Red Notice), scénář napsala Ellen Shanman. Zatím přesně nevíme, jaký příběh by měla přinést filmová verze, ale natáčení začne v Austrálii už letos na podzim, tak snad se pak dozvíme víc.

Voltron je původně animovaný seriál z roku 1984 (který je však ve skutečnosti pouze přestříhanou verzí o tři roky staršího japonského seriálu Beast King GoLion), ve kterém pětice astronautů pilotuje pět obřích robotických lvů, ze kterých následně skládají ještě většího humanoidního robota Voltrona. Jejich úkolem je chránit planetu Arus a její princeznu Alluru před útoky zlého krále Zarkona z planety Doom, jeho nohsledy a obřími robotickými robo-šelmami. V dalších sezonách se děj výrazně vyvíjel, události byly zasazené blíže či dále od Země a objevily se různé verze Voltrona, přičemž některé se skládaly třeba i z patnácti různých částí.

Foto je ilustrační, Henry Cavill ve filmu Mission: Impossilbe – Fallout

Zdroje: The Hollywood Reporter, The Wrap

Galerie: 2

Voltron: Henry Cavill se pustí do akce s vesmírnými roboty | Fandíme filmu Voltron: Henry Cavill se pustí do akce s vesmírnými roboty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest