Transformers Jedna vstupují do českých kin

Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Chris Hemsworth a Scarlett Johansson promlouvají ve světě akčních sci-fi robotů.

Snímek Transformers Jedna (Transformers One) v zahraničí neboduje. Animák má jedny z nejlepších recenzí ze všech dosavadních Transformers filmů. Kritici chválí dobrodružného ducha, hrdinský příběh (v rámci dětského filmu) nebo akci. Animovaný kabátek prý měnícím se robotům sedí daleko víc, než hrané zpracování. A když už se do kina vypraví nějací diváci, tak to soudě dle hodnocení na různých databázích vypadá, že jsou také spokojení.

Dostat ty diváky do kin je nicméně problém a návštěvnost slaboučká. Kdo ví, jestli to u nás nedopadne nakonec stejně, takže jestli máte rádi Transformery, akční animáky nebo máte pocit, že by „Jednička“ mohla sedět vašim dětem, tak s návštěvou kina neotálejte. Pokud by si ani u nás film nevedl příliš dobře, mohou jej biografy ze své nabídky rychle stáhnout.

Transformers Jedna se v našich kinech promítají v původním znění (kde uslyšíte Chrise Hemswortha či Scarlett Johansson) i českém dabingu, ve 2D nebo ve 3D. V nabídce jej najdete od čtvrtka 10. října. Jestli vás zatím snímek míjel, tak si přehrajte ukázku, kde se mimozemští robotí hrdinové vydávají na povrch planety Cybertron:

Animovaný film Transformers One je zasazený na planetu Cybertron, z níž robotické bytosti pocházejí. Snímek je koncipovaný jako příběh zrodu Transformerů a počátků Optima Primea a Megatrona. Setkáme se s nimi v době, kdy ještě byli mladí a byli přátelé. Dozvíme se, co z nich udělalo smrtelné nepřátele. V hlavních rolích promluví Chris Hemsworth jako Optimus Prime, Brian Tyree Henry jako Megatron, Scarlett Johansson jako Elita, Keegan-Michael Key jako Bumblebee, John Hamm jako Sentinel Prime a Laurence Fishburne jako Alpha Trion. Režíruje Josh Cooley, scénář napsali Andrew Barrer, Steve Desmond a Gabriel Ferrari. Datum premiéry je stanoveno na 10. října 2024.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 7

Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu Transformers Jedna vstupují do českých kin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest