Deník princezny 3 našel režisérku a může před kamery

Deník princezny 3 našel režisérku a může před kamery | Fandíme filmu
Disney
Slavná série s Anne Hathaway slibuje další porci podporování silných žen.

Už jsou to dva roky, co jsme psali o Disneyho plánech na třetí díl série Deník princezny (Princess Diaries). Teď se něco skutečně hýbe kupředu. Byla najatá režisérka. Trojku zrežíruje Adele Lim. Malajská rodačka napsala scénář k Šíleně bohatým Asiatům a Raye a drakovi. Jako režisérka má za sebou příjemnou roadmovie komedii Holky na tripu.

Lim ke zprávě říká: „jako fanynka původního Deníku princezny jsem nadšená, že mohu třetí díl oblíbené série přivést k životu. Těšíme se, až spolu s diváky z celého světa znovu oslavíme klíčové hodnoty [série] – podporu silných žen, jejich společnou radost a následování silných vzorů.“

Zprávu jako první přinesl magazín Deadline. The Hollywood Reporter doplňuje, že se počítá s návratem Anne Hathaway v hlavní roli, ačkoliv herečka stále ještě nepodepsala s produkcí smlouvu. Před dvěma lety Anne uváděla, že by se k sérii vrátila ráda, loni v rozhovoru magazín V říkala, že je vše na dobré cestě. Natáčení Deníku princezny 3 má začít v příštím roce.

Původní snímek z roku 2001 vycházel z románu od Meg Cabot a vyprávěl o teenagerce Mie ze San Francisca, která se dozví, že je dědičkou trůnu v království Genovia. Pod vedením babičky (Andrews) Clarisse, momentální panovnice, poznává vladařský život a musí se jednoznačně rozhodnout, zda se chopí vlády, nebo se navždy zřekne svého práva. V pokračování si hledala manžela.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroje: Deadline, The Hollywood Reporter, V Magazine

Deník princezny

03.08.2001 | USA
Komedie, Rodinný, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest