Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil

Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Anthony Mackie potkává víc monster a blíže představuje zpustošený svět chystaného thrilleru.

Koncem září tu byl první trailer nového postapokalyptického thrilleru Elevation. Stačilo pár dní a máme další novinky. Snímek bude uvedený do našich kin, pod názvem Hranice přežití. A byl zveřejněný nový trailer, který vysvětluje, co název znamená.

Děj se odehrává v alternativní realitě, ke svět zaplavila smrtící monstra, přežily pouze malé ostrůvky lidí a civilizace je v naprostém úpadku. Název Elevation (nadmořská výška) odkazuje ke skutečnosti, že se monstra z nějakého důvodu nepouštějí do nadmořské výšky nad 8000 stop (zhruba 2438 metrů). Hranice přežití je tedy celkem přiléhavý překlad, zvlášť když v traileru vidíme fyzické vyznačení toho, kde je ještě bezpečno. Jak už to ale v podobných příbězích bývá, hrdinové se chtě nechtě musejí vypravit mimo bezpečné území. V sázce je záchrana nemocného syna.

Trailer je níže, dole v galerii pak dosud zveřejněné obrázky. Jestli vás snímek zaujal, můžete se těšit na 7. listopadu, kdy nastoupí do našich kin.

Postapokalyptický thriller je zasazený do Skalistých hor. Jeho protagonisty jsou svobodný otec a další dvě ženy, kteří opouštějí bezpečí domova, aby zachránili život dítěte před nebezpečnými monstry. V hlavních rolích vystupují Anthony Mackie, Morena Baccarin a Maddie Hasson. Režíruje George Nolfi.

Podklady a foto: Verticall Ent.

Galerie: 5

Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu Hranice přežití: Nový trailer postapokalyptické akce přitvrdil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest