Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film

Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu
HBO Max
Zobrazit další 4 obrázky
Příběh dvou bojovníků se zločinem ztvární studio, co dovede dělat neuvěřitelné věci s loutkami.

Už jsme si zvykli na to, že jsou komiksy zpracovávané jako hrané celovečerní filmy či seriály. Animované verze jsou tu také od nepaměti. Ale superhrdinové a loutky, to není úplně běžná kombinace. Narychlo v paměti vytane sna jen seriál M.O.D.O.K., jenž zpracoval pookénkovou loutkovou animací příběhy marvelovského superpadoucha.

Teď netradiční animované zpracování čeká na projekt ze stáje DC. Novinka se jmenuje Dynamic Duo a bude pojednávat o začátcích Dicka Graysona a Jasona Todda, alias dvou mladíků, kteří dělali Batmanovi jeho parťáka Robina.

Snímek připravuje společnost Swaybox, s pomocí technologie „Momo animation“. To má být mix pookénkové animace, klasicky natočených hraných záběrů a digitálních triků. Níže se můžete podívat na video, které ukazuje, jak práce Swayboxu vypadá v praxi.

Chystaný film není nijak propojený s žádných dosavadních nebo připravovaných DC filmů nebo seriálů, ale produkují jej šéfové DC Studios James Gunn a Peter Safran, stejně jako Matt Reeves, režisér The Batmana a producent seriálového Tučňáka. Scénář píše Matthew Aldrich, jenž má za sebou pixarovku Coco. Režíruje Arthur Mintz, spoluzakladatelem společnosti Swaybox, s níž dosud připravil nějaké loutkové reklamy. Předtím získal několik ocenění za loutkové divadlo a pracoval na nižších pozicích na filmu Jakub a obří broskev a na seriálu Ztracený Ollie.

Titulní foto je ilustrační, Robin v seriálu Titans

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu Dynamic Duo: Batmanovi Robinové dostanou hodně netradiční film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest