I Want Your Sex: Charli XCX a Olivia Wilde v provokativním thrilleru

I Want Your Sex: Charli XCX a Olivia Wilde v provokativním thrilleru | Fandíme filmu
HBO
Nezkušený mladík se stává múzou umělecké ikony. Brzy ale přestává svojí učitelce stačit a potíže na sebe nenechají dlouho čekat.

Zpěvačce Charli XCX se daří. Letos vydala veleúspěšnou desku Brat, jede turné a startuje svou filmovou kariéru. Není vyloučeno, že ještě letos bude nakonec uveden horor Faces of Death, kde Charli dostala svou první roli v celovečerním hraném filmu. A ještě v říjnu má začít točit provokativní thriller I Want Your Sex.

O její roli zatím nevíme nic bližšího, ale jinak už je podrobností o snímku k dispozici celkem dost. Film „touze, dominanci a fantaziích“ si pokládá otázku „co je příliš“. Protagonistou je mladý Elliot, který získá vzrušující práci u renomované umělecké ikony a provokatérky Eriky Tracey. S tou se mu splní jeho fantazie, když si z něj Erika udělá svou sexuální múzu. Záhy toho však Elliot začne mít nad hlavu, když jej Erika vtáhne do daleko větší hloubky, než si dokázal představit, do světa sexu, posedlosti, moci, zrady a vraždy.

Elliota ztvárnil Cooper Hoffman, jehož před pár lety objevil P.T. Anderson pro svou Lékořicovou Pizzu. Od té doby byl obsazen například do chystané Saturday Night. Eriku hraje Olivia Wilde, zkušená herečka známá z Dr. House, Vinylu, Trona: Legacy, Rivalů nebo To nic, drahá. Film režíruje Gregg Araki, jenž má za sebou Čtyři do trojky, White Bird in a Blizzard nebo epizody pro seriály jako Proč? 13x proto či Monstrum. Scénář spolu s ním napsala Karley Sciortino, jež dělala v minulosti na seriálech jako Slutever nebo Now Apocalypse.

Titulní foto je ilustrační, Olivia Wilde v seriálu Vinyl

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest