Deathstroke a Bane chystají vlastní film

Deathstroke a Bane chystají vlastní film | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Dva populární padouši z komiksového světa DC míří k novému filmovému zpracování.

Hollywoodské zpravodaje shodně informují, že je v přípravě celovečerní film, v němž mají vystupovat dva slavní padouši – Deathstroke a Bane. Zprávu jako první přinesl The Hollywood Reporter, magazín Deadline potom ještě doplňuje, že v tuhle chvíli není úplně zřejmé, zda Deathstroke a Bane budou hlavní postavy filmu, anebo budou součástí nějaké širší skupiny postav. O možné zápletce zatím nevíme vůbec nic.

Scénář píše Matthew Orton, který pracoval na marvelovkách Moon Knight a Captain America: Nový svět, dále na filmu Operace Eichmann a seriálu Devil's Peak. Na projekt dohlížejí James Gunn a Peter Safran, šéfové DC Studios.

Deathstroke se v komiksech objevuje od 80. let. Někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný antihrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům komiksového světa DC. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Díky své ikonické dvoubarevné masce, je vizuálně nezaměnitelný a velmi populární také díky videohrám s Batmanem. Jeho hrané verze jsme dosud mohli potkat v seriálech Arrow a Titans. Objevil se v titulkové scéně celovečerního filmu Justice League (2017) a měl se stát důležitou postavou tehdejší kontinuity, ale k tomu nakonec nikdy nedošlo.

Bane pochází z počátku 90. let. Je to hromotluk s obličejovou dýchací maskou, který navzdory svému zevnějšku oplývá vysokou inteligencí. Je tedy nejen nebezpečný bojovník s nadlidskou silou, ale i mistrný stratég. Jeho nejslavnější moment je přelomení Batmanovy páteře. Filmoví diváci Banea znají díky snímku Temný rytíř povstal, kde roli ztvárnil Tom Hardy.

Titulní foto je ilustrační, Bane ve filmu Temný rytíř povstal

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 2

Deathstroke a Bane chystají vlastní film | Fandíme filmu Deathstroke a Bane chystají vlastní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest