Elevation: Anthony Mackie vs. monstra – trailer

Elevation: Anthony Mackie vs. monstra – trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V postapokalyptickém světě ovládly Zemi agresivní bestie. Na první pohled to celé trochu připomíná The Last of Us.

Postapokalyptický snímek Elevation se začal točit už před dvěma lety a dokončený byl pár měsíců poté. Kdoví, proč jsme na premiéru čekali tak dlouho, ale podstatné je, že je komorní příběh z budoucnosti konečně tady. Za pár týdnů bude akční jednohubka uvedená do zahraničních kin a teď je tu trailer.

Jak sami můžete vidět, Anthony Mackie je tu v obdobné poloze, jakou si vyzkoušel ve filmu IO, kde se také mlčky potloukal v apokalyptické pustině. Atmosférou Elevation může na první pohled připomínat třeba také The Last of Us nebo letošní snímek Arcadian. Široko daleko v coloradských horách skoro nikdo není, horské prostředí vypadá hezky a upoutávce se daří vyvolat dojem, že v tomhle světě je opravdu nebezpečno. Potvory připomínají kombinaci vetřelců, potvor z Na hraně zítřka, Války zítřka či Tichého místa. Nečekejme revoluci a nemuselo by to celé dopadnout vůbec špatně.

Postapokalyptický thriller je zasazený do Skalistých hor. Jeho protagonisty jsou svobodný otec a další dvě ženy, kteří opouštějí bezpečí domova, aby zachránili život dítěte před nebezpečnými monstry. V hlavních rolích vystupují Anthony Mackie, Morena Baccarin a Maddie Hasson. Režíruje George Nolfi.

V USA i některých evropských zemích bude film do kin uváděn +/- od 7. listopadu, tak uvidíme, zda nakonec bude nabídnutý i u nás, nebo si budeme muset počkat na domácí video.

Podklady a foto: Verticall Ent.

Galerie: 3

Elevation: Anthony Mackie vs. monstra – trailer | Fandíme filmu Elevation: Anthony Mackie vs. monstra – trailer | Fandíme filmu Elevation: Anthony Mackie vs. monstra – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest