Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku

Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér 96 hodin vstoupil do světa špionáže, kde život manželovi může zachránit jen velká zrada.

Jak herečka Kate Beckinsale, tak režisér Pierre Morel jsou na poli akčního filmu důležitými figurami. Beckinsale předvedla svou pohybovou zdatnost především sérii Underworld, ale třeba také ve sci-fi Total Recall nebo ve Van Helsingovi. Morel má na kontě 96 hodin, Kurýra nebo Utrženého ze řetězu. Ani jeden z nich delší dobu na akčním poli nepředvedli nic moc zajímavého, každopádně teď mají další příležitost, s novinkou Canary Black.

Špionážní akce byla oznámena už před dvěma lety, teď je premiéra za rohem a níže si můžete přehrát trailer. Ten Canary Black představuje jako celkem standardní akční špionáž, kde nechybí rozdělení děje na události v poli a ve velíně, vloupáváme se do ostře střežených objektů pro citlivá data a samozřejmostí je konflikt s vlastními kolegy ve chvíli, kdy hrdinka nemůže nikomu důvěřovat. Do zlatého fondu se asi novinka nezapíše, ale příznivce akce, špionáže, Morela či Beckinsale potěšit může.

Avery Graves (Kate Beckinsale) je špičková agentka CIA, které teroristé unesou muže a donutí ji, aby zradila svou vlast, pokud chce manželovi zachránit život. Avery je odříznutá od svého týmu a nezbývá jí, než se obrátit na své kontakty z podsvětí. Ty jí mají pomoci získat informace, které od ní únosci požadují. Na každém rohu na ni čeká zrada, a tak se musí spoléhat pouze na sebe, svůj špičkový trénink a schopnost tvrdě se porvat. Čas se krátí, ale pokud agentka dodá teroristům, co po ní chtějí, může to spustit celosvětovou krizi.

Dále hrají Rupert Friend, Ray Stevenson, Saffron Burrows, Ben Miles, Goran Kostić a Michael Brandon. Snímek bude 24. října uveden na službě Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon

Galerie: 7

Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu Canary Black: Kate Beckinsale v traileru nového akčňáku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest