Ballerina: První teaser láká na nový film ze světa Johna Wicka

Ballerina: První teaser láká na nový film ze světa Johna Wicka | Fandíme filmu
Lionsgate
Ana de Armas, vražedná kolegyně Keanu Reevese, už zítra předvede první trailer.

Asi jste zaznamenali, když se závěrem předloňského roku točil v Česku akční film John Wick Presents: Ballerina. Přijeli sem jak samotný Keanu Reeves, tak Ana de Armas, představitelka nové hrdinky z Johnova zabijáckého světa. Od té doby uplynuly dva roky, tak si možná říkáte, kde to se snímkem vázne. Jeho premiéru postupně odsunuly hollywoodské stávky, následné dotáčky přídavných akčních scén a nakonec zřejmě snaha studia počkat si na vhodný termín.

Tím má být 5. června 2025, na kdy je momentálně naplánována česká premiéra. Do uvedení tedy zbývá něco přes půl roku a je nejvyšší čas začít film divákům představovat. Už zítra bude uveden první trailer, který nám blíže předvede, co se vlastně v Česku (a dalších zemích) točilo, teď nás k zítřejšímu sledování láká první teaser. Ten opravdu jen upozorňuje na blížící se trailer, možná ani neobsahuje záběry z filmu. Takže zítra buďte připraveni, Ballerina se blíží.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston, Lance Reddick jako Charon, Anjelica Huston, jako „Ředitelka“ - šéfka vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Doplňují ji Catalina Sandino Moreno, Gabriel Byrne, Norman Reedus, David Castañeda a Sharon Duncan-Brewster. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje a režíruje dodatečné scény. Datum premiéry je v Česku stanoveno na 5. června 2025.

Titulní foto je ilustrační, z filmu John Wick 3

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest