Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka

Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka | Fandíme filmu
CW
Zobrazit další 3 obrázky
Supermanova sestřenice hledá také představitele dalších hlavních rolí.

Všechny velké hollywoodské zpravodaje (jako první Deadline) potvrdily, že Matthias Schoenaerts byl najatý společností DC Films, aby ztvárnil ústředního záporáka v chystaném snímku Supergirl: Woman of Tomorrow. Belgičan Schoenaerts je známý z filmů jako Býčí šíje, Na dřeň, Dánská dívka, Daleko od hlučícího davu, Kursk, Old Guard: Nesmrtelní nebo ze seriálu Režim.

Hollywoodské zpravodaje tvrdí, že nevědí, koho Matthias ve snímku hraje, ale připomínají, že Woman of Tomorrow vychází ze stejnojmenné komiksové předlohy Toma Kinga, kde je padouchem Krem of the Yellow Hill. O tom, že Schoenaerts vyjednává o účasti už před deseti dny informovala insiderka MyTimeToShineHello, která tehdy rovnou uváděla, že má herce ztvárnit právě Krema. A už v červnu psal insider Daniel Richtman, že castingové oddělení do role Krema někoho hledá.

V komiksech Krem není nějaký slavný, zavedený padouch – byl vytvořený přímo pro Kingovu sérii. V té vystupuje jako vesmírný ničema s nadpřirozenými silami, který zavraždí otce mladé dívky Ruthye. Ta se mu po boku Supergirl pověsí na paty. Richtman píše, že do role Ruthye produkce hledá herečku ve věku 13-16 let. A ústřední obsazení má doplnit herec, jenž namluví Krypta – věrného super psa Supergirl. O jeho vystupování v nových DC filmech se mluví už delší dobu a je možné, že se spolu se Supergirl poprvé objeví už příští rok v Supermanovi.

Supergirl: Woman of Tomorrow se inspiruje komiksovou sérií Toma Kinga, v níž se Supergirl vydává spou se psem Kryptem a jednou malou holkou na vesmírnou cestu za pomstou. Podle vyjádření Gunna a Safrana je v novém DC univerzu rozdíl mezi Supermanem a Supergril v tom, že zatímco Kal-El byl jako nemluvně vyslaný na Zemi, kde jej vychovali milující rodiče, jeho sestřenice Kara Zor-El strávila prvních čtrnáct let na kamenitém odštěpku zničené planety Krypton, kde sledovala, jak všichni kolem ní umírají nebo jsou přímo vraždění. Tahle verze Supergirl je tedy mnohem drsnější. Hlavní roli hraje Milly Alcock, záporáka Matthias Schoenaerts. Scénář píše Ana Nogueira, režírovat má Craig Gillespie, produkují James Gunn a Peter Safran. České datum premiéry je stanoveno na 25. června 2026.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Supergirl

Zdroje: Deadline, MyTimeToShineHello, Daniel Richtman

Galerie: 4

Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka | Fandíme filmu Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka | Fandíme filmu Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka | Fandíme filmu Supergirl: Chystaný film obsadil záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest