Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru

Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu
Samuel Goldwyn Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nestárnoucí drsňák ještě jednou ukazuje na stará kolena, že to v něm pořád je. Tentokrát s knírem.

Jsou to už od dva roky od doby, kdy jsme poprvé představovali snímek Thug. Ten se od té doby přejmenoval na Absolution (Rozhřešení), ale základ zůstal: Stále je to drsná kriminálka, v níž se Liam Neeson v roli gangstera snaží napravit své hříchy.

Absolution s Neesonem natočil norský režisér Hans Petter Moland, který dosud natočil jeden anglicky mluvený film – pět let starou Mrazivou pomstu, kde se poprvé profesně setkal s Neesonem. Mrazivá pomsta byla remakem Hansovy černé krimi komedie Boj sněžného pluhu s mafií, Absolution už je snímek zcela původní.

I když to je možná trochu silné označení, protože na první pohled jde o ten nejtuctovější příběh, jaký si dokážete představit: Starý parchant má výčitky svědomí a rád by na stará kolena ještě vykonal něco dobrého, ale jeho starý život ho táhne zpátky. Na rozdíl od „Sněžného pluhu“ navíc chybí černý humor, což novinku jen dál posouvá do pozice recyklátora nejrůznějších klišé. Zvlášť, když jsme Neesona v roli bručivého stárnoucího bouchače viděli nesčetněkrát. Na druhou stranu se zveřejněnému traileru musí nechat, že audiovizuálně nepůsobí úplně zle a nad konkurenci by tedy snímek mohl vyčnívat alespoň řemeslnou finesou.

Anotace: Stárnoucí gangster (Liam Neeson) se po letech snaží znovu spojit s rodinou a napravit svoje minulé chyby. Když se musí vypořádat s nepřátelským gangem, co mu jde po krku, zjišťuje, že nechat za sebou život zločince a začít znovu není vůbec snadné. Dále hrají Ron Perlman, Yolonda Ross, William Xifaras, Daniel Diemer, Josh Drennen, Frankie Shaw, Javier Molina a Jimmy Gonzales. Film bude od 1. listopadu uvedený do amerických kin, pak se nejspíš rychle odporoučí na domácí video.

Podklady a foto: Samuel Goldwyn Films

Galerie: 6

Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu Absolution: Liam Neeson likviduje gangstery v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest