Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru

Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Thriller o skutečném případu sériového vraha mladých žen míří na Netflix.

Thriller Woman of the Hour, který se inspiruje skutečným případem sériového vraha Rodneyho Alcala, měl festivalovou premiéru už loni, avšak od té doby se na uvedení stále čeká. Nakonec film do své distribuce zakoupil Netflix, jenž novinku plánuje uvést 18. října. Bohužel se na první pohled zdá, že jde o jeden z nepříjemných případů, kdy streamovací služba snímek nenabídne ve všech zemích, nebo minimálně ne ve všech zemích současně. Není tak vyloučeno že film bude 18.10. na Netflixu k vidění pouze za pomoci VPN. Ale počkejme si na definitivní informace.

 

Každopádně byl spolu s blížící se Netflix premiérou zveřejněn nový teaser trailer a v tom by se atmosféra dala krájet. Celá ukázka je zaměřena na jedinou scénu, v níž hrdinka Cheryl (Anna Kendrick) jde po účasti v televizní seznamce na rande s Alcalou (Daniel Zovatto). Atmosféra je od prvopočátku napjatá. Rodney asi není někdo, koho si Cheryl představovala. Snaží se z celé situace pokud možno nekonfliktně vykroutit, ale je patrné, že skrytý vrah bere většinu jejích projevů jako osobní urážku a ve vzduchu visí cosi zlověstného.

Děj je zasazený do 70. let, kdy jistý Rodney Alcala ve Spojených státech vraždil ženy, kterým tvrdil, že je fotograf, co hledá modelky. Přestože byl registrovaným sexuálním delikventem a strávil čas ve vězení, bylo mu umožněno zúčastnit se seznamovací televizní show The Dating Game. V té se ženy ptaly tří potenciálních nápadníků přes zeď na nejrůznější otázky, než si konečně vybraly jednoho, se kterým půjdou na rande. Natáčení pořadu tvoří kostru filmu, od níž postupně vyprávění skáče v čase dopředu i dozadu a blíže rozkrývá Alcalovy vraždy. Ten je přesvědčený o tom, že je svět příliš pokřivený, než aby mohl být dopaden.

Anna Kendrick režíruje a také ztvárnila hlavní ženskou roli, účastnici seznamovací show Cheryl Bradshaw. Alcalu ztvárnil Daniel Zovatto. Dále hrají Nicolette Robinson, Tony Hale, Kathryn Gallagher a Kelley Jakle. Scénář napsal Ian MacAllister McDonald, Kendrick je jednou z producentek filmu.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu Woman of the Hour: Rande s vrahem mrazí v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest