Crossed: Pandemie mění lidi ve vraždící maniaky

Crossed: Pandemie mění lidi ve vraždící maniaky | Fandíme filmu
Avatar Press
Zfilmování se dočká další komiks Gartha Ennise, divocha podepsaného pod Bandu, Preachera či Punishera.

Fanouškům drsného komiksu asi není potřeba dlouze představovat Gartha Ennise. Má na kontě Preachera a Bandu (oba komiksy dostaly úspěšné seriálové zpracování), je jedním z nejvýznamnějších autorů Constantina (alias Hellblazera) a Punishera, pro DC pro změnu vytvořil Hitmana.

Mezi jeho původní díla patří také komiksová série Crossed, kterou v roce 2008 začal chystat spolu s výtvarníkem Jacenem Burrowsem. Sám teď Ennis napsal scénář pro chystané filmové zpracování. Připravovaný snímek zakoupilo nezávislé studio Six Studios a mělo by vycházet z deseti nejstarších čísel, které nakladatelství Avatar Press vydalo v letech 2008-2010.

Děj je zasazený do světa, který zasáhla pandemie. Všem co onemocní, se na tváři začne dělat vyrážka ve tvaru kříže a onemocnění je nutí naslouchat svým nejtemnějším tužbám. Je to asi jako kdyby si zombie v zombie filmech ponechaly intelekt a získaly náturu vraždících maniaků. Má jít o komorní, lidský příběh, typově o road movie, při níž hrdinové projíždějí přes zdevastované Spojené státy. Stylem má jít o jakousi kombinaci Živých mrtvých, Nákazy a Občanské války.

Produkční firma Six Studios slibuje, že připraví maximálně věrnou adaptaci komiksu, která však bude zpracovaná nízkonákladovým způsobem. Předpokládá se, že film bude stát 2-3 miliony dolarů, ačkoliv částka by mohla být navýšena, pokud by se podařilo obsadit známé herce. Aktuálně se hledá režisér, který (která) okamžitě začne s castingem, aby se na podzim mohlo začít natáčet.

Titulní obrázek je ilustrační, z komiksové předlohy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest