Vládci vesmíru: Hrdina He-Man dostal záporačku

Vládci vesmíru: Hrdina He-Man dostal záporačku | Fandíme filmu
MGM
Vedle proradné Evil-Lyn byla obsazena také osobní strážkyně hlavní hrdiny.

V květnu bylo oznámeno, že protagonistu nového zpracování Vládců vesmíru (Masters of the Universe) ztvární Nicholas Galitzine. Ten hraje postavu prince Adama, jenž se po pronesení magického zaklínadla mění v mocného He-Mana, ochránce Eternie.

 

Aktuálně byla obsazena jedna z jeho klíčových protivnic. Alison Brie byla najatá, aby ztávrnila Evil-Lyn, což je v animované předloze pravá ruka ústředního padoucha Skeletora. Mezi jeho nohsledy je možná vůbec nejchytřejší a ačkoliv si je vědoma toho, že není tak mocná jako on, ráda by stanula na jeho místě a leckdy spřádá vlastní plány. Brie je známá díky vystupování v seriálech Šílenci z Manhattanu, Zpátky do školy či GLOW

Před časem byla do snímku obsazena také Camila Mendes, (Riverdale) jež ztvární Teelu, kapitánku královské stráže Eternie, jež je pověřena ochraou královské rodiny, obzvláště pak prince Adama. Kvůli přijetí role v Masters of the Universe nakonec nebude vystupovat v novém pokračování Tajemství loňského léta, kde měla mít jednu z úloh.

Film vypráví o desetiletém princi Adamovi, který ztroskotal na Zemi ve vesmírné lodi a byl oddělen od svého kouzelného Meče moci - jediného spojení s domovem na planetě Eternii. Po jeho vypátrání o téměř dvě desetiletí později je princ Adam navrácen napříč vesmírem, aby bránil svou rodnou planetu proti zlým silám Skeletora. Aby však princ Adam porazil tak mocného nepřítele, bude muset nejprve odhalit tajemství své minulosti a stát se He-Manem: nejmocnějším mužem ve vesmíru. V hlavní roli Nicholas Galitzine, režíruje Travis Knight, scénář napsal Chris Butler. Datum premiéry je stanoveno na 5. června 2026.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroje: Deadline I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest