Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce

Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 3 obrázky
Tom Hardy ukázal dalšího protivníka.

Máte, pravdu, z nové upoutávky snímku Venom: Poslední tanec (Venom: The Last Dance) nejde poznat, jestli je nazelenalý symbiont protivník nebo spojenec. Ale když zapátráme v dosavadní minulosti, tak kdykoliv dosud Eddie (Tom Hardy) a Venom potkali nějakého dalšího „slizáka“, pokaždé se z něj vyloupl antagonista.

 

Třetí Venom má podle internetových drbů někdy v dohledné době vypustit nový plnohodnotný trailer, ale zatím je tu alespoň kratší teaser, v němž je nejvýraznější právě další symbiotická potvora, která se ukáže na scéně. Fanoušci spekulují, že by mohlo jít o komiksového Lashera nebo Toxina, ale dosud ani jedna z variant nebyla potvrzena.

Venom: Poslední tanec je posledním dílem trilogie. Eddie a Venom (Tom Hardy) se v něm ocitají na útěku. Pronásledují je oba jejich světy. Smyčka se utahuje a před ústřední dvojicí stojí zničující rozhodnutí. Za posledním společným tancem Eddieho a Venoma se brzy zatáhne opona. Dále hrají Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach a Stephen Graham. Scénář a režie – Kelly Marcel. Datum české premiéry je stanoveno na 24. října.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 4

Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce | Fandíme filmu Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce | Fandíme filmu Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce | Fandíme filmu Venom: Poslední tanec – Další symbiont v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest