Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky

Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Rozmanité sesterstvo pod vedením Agathy Harkness se vydává na nebezpečnou výpravu.

Minulý trailer marvelovky Agatha: Za vším schovaná (Agatha All Along) měl poměrně klasický střih. Nové video je pojednané jako krátký film o filmu. Tématem je představení jednotlivých čarodějek, které si přidávají k Agathe Harkness (Kathryn Hahn) na její nebezpečnou výpravu.

Patti LuPone vystupuje jako Lilia Calderu, poněkud roztržitá čarodějka, co má věštecké vize. Ali Ahn je tu jako Alice Wu-Gulliver, expertka na ochranná zaříkávadla. Jennifer Kale v podání Sasheer Zamaty je specialistkou na lektvary. Ze seriálu WandaVision se vrací Sharon Davis, jež ve Wandině sitcomu vystupovala jako paní Hartová. Její úlohou je být „zelená čarodějka“, ať už to znamená cokoliv. Stále ji hraje Debra Jo Rupp. A jako divoká karta tým doplňuje Rio v podání Aubrey Plaza, o níž si všichni ostatní myslí, že je to zkrátka drsňačka.

Na počátku seriálu Agatha All Along je nechvalně proslulá Agatha Harkness zcela bez svých čarodějnických sil. Navíc je omámená a nepamatuje si, kdo vlastně je. Z omamného kouzla ji vysvobodí podezřelý goth teenager. Když ji žádá, aby jej vzala na legendární čarodějnou cestu, vzbudí to Agathinu zvědavost. Čarodějná cesta je série zkoušek. Která čarodějnice je překoná, ta je odměněna tím, co jí chybí. Spolu s tajuplným teenagerem dá Agatha dohromady zoufalé sesterstvo a vydávají se dál, dál, dál, cestou čarodějnou…

V tajuplném dobrodružství se v roli Agathy vrací Kathryn Hahn, jež se jako čarodějka poprvé představila v sérii WandaVision. Dále hrají Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone a Aubrey Plaza. Autorkou seriálu je Jac Schaeffer, jež připravila už WandaVision. Datum premiéry je stanoveno na 18. září.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 5

Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu Agatha: Za vším schovaná – Nové video představuje jednotlivé čarodějky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest