Riddick: Furya – Natáčení začíná, jsou tu první fotky

Riddick: Furya – Natáčení začíná, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Universal Pictures / Vin Diesel
Zobrazit další 2 obrázky
Vin Diesel nás bere do zákulisí svojí populární sci-fi série.

Když bylo v květnu definitivně potvrzeno, že se blíží natáčení léta odkládaného Riddicka 4, tak se uvádělo, že produkce odstartuje 26. srpna. Buď nakonec začala o několik dní dříve, nebo se natáčení teprve rozjede a štáb dělá kamerové zkoušky.

Tak nebo tak představitel hlavní role Vin Diesel nasdílel první fotky ze zákulisí. Na jedné zkrátka stojí v poušti před skaliskem v kostýmu Riddicka, na té druhé je vyfocený v terénním vozidle. Natáčet se má postupně ve Španělsku, Německu a Británii. Aktuální záběry viditelně pocházejí ze Španělska a můžeme spekulovat, že se v tamní poušti natáčejí scény z planety Furya, která je v sérii popisována jako mrtvý svět. A Riddick (Diesel) se tam podle zveřejněné anotace konečně podívá:

Ve filmu Riddick: Furya konečně vrací na svůj rodný svět. Už si ho skoro nepamatuje a má strach, že jej najde v troskách. Když ale na planetu přiletí, nachází zde další Furyany, kteří bojují o své holé přežití, proti novému monstru. Někteří Furyané se Riddickovi podobají víc, než by si kdy dokázal představit.

Obě fotky jsou dole v galerii

Zdroj: Vin Diesel

Galerie: 3

Riddick: Furya – Natáčení začíná, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Riddick: Furya – Natáčení začíná, jsou tu první fotky | Fandíme filmu Riddick: Furya – Natáčení začíná, jsou tu první fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest