Badlands: Příští Predátor přinese příběh dvou sester

Badlands: Příští Predátor přinese příběh dvou sester | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit další 1 obrázek
Na Elle Fanning možná mezi vesmírnými lovci čeká vzrušující herecký úkol.

Letos bylo definitivně potvrzeno, že režisér Dan Trachtenberg po úspěchu Preádotra: Kořisti natočí další film s vesmírným lovcem. Bylo rozhodnuto, že nepůjde o přímé pokračování, ale o nový samostatný příběh ze stejného světa, tentokrát zasazený do budoucnosti. Zatím je film známý jako Badlands, či Predator: Badlands.

Dle dostupných informací se aktuálně snímek natáčí na Novém Zélandu, kde štáb tráví čas od letošního června do září. Točí se v celé řadě exteriérů na mnoha místech Severního ostrova, což nám signalizuje, že se podíváme opět do přírody, nebo minimálně do menších lidských sídel umístěných v krajině, ne do velkoměsta či na nějaké základny či vesmírné lodě. Nebo rozhodně po celou dobu.

Natáčení s sebou přineslo také casting, kdy hledání obsazení prozradilo něco málo o příběhu. Film má sledovat dvě dějové linky a pojednávat o složitém poutu dvou sester, které si vůbec nejsou podobné. Jejich rodinné poutu podstoupí tvrdý zátěžový test, když každá z nich začne usilovat o něco úplně jiného a jejich cesty i cíle se začnou rozcházet.

Sestry se jmenují Thia a Tessa, má jim být něco mezi dvacítkou a čtyřicítkou. Thia strávila většinu života v laboratoři a teď se vydává na své první životní dobrodružství. Je neskutečně chytrá, mazaná, nadšená a nic moc ji nerozhází. Nebezpečí nicméně nejde vstříc proto, že by byla tak statečná, ale proto, že je je tak naivní. U postavy máme očekávat smysl pro humor. Tessa je naopak hodně ostrá a jakmile se snaží něčeho dosáhnout (ať už pro sebe nebo svoji rodinu), jde si za tím s až vojenskou odhodlaností. Při dosahování svých cílů se nehodlá na cokoliv ohlížet, dokonce ani na svou sestru, dvojče.

Pokud se nic nezměnilo, tak jednu z rolí hraje Elle Fanning. Do druhé role castingové oddělení hledalo herečku poměrně libovolného věku, libovolné barvy pleti, se zhruba stejnou výškou, jakou má Fanning, ochotnou podstupovat líčení a nosit masky. To by mohlo naznačovat, že Fanning ztvární obě dvě sestry a castingové oddělení pouze hledalo někoho, kdo ji zastoupí na place ve scénách, kdy před kamerou vystupují obě dvě sestry. Ale třeba se mýlím – jen nahlas teoretizuji.

Jako režisér se vrací Dan Trachtenberg, režisér Kořisti. Scénář s ním napsal opět Patrick Aison.

Titulní foto je ilustrační: Predátor: Kořist

Zdroj: AVP Galaxy

Galerie: 2

Badlands: Příští Predátor přinese příběh dvou sester | Fandíme filmu Badlands: Příští Predátor přinese příběh dvou sester | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest