Tom Cruise ve filmu o nejmocnějším muži a destrukci všeho

Tom Cruise ve filmu o nejmocnějším muži a destrukci všeho | Fandíme filmu
Paramount Picture
Zobrazit další 1 obrázek
Novinka oscarového režiséra Alejandra G. Iñàrritua nabrala hvězdné obsazení.

Tom Cruise stále točí Mission: Impossible 8 a během olympijských her v Paříži jako správný akční hrdina slanil přímo na stadion. Letos v únoru jsme se však dozvěděli, že vedle svých akčních kousků chce po letech opět zkusit spolupráci s někým, kdo míří na Oscary. Chystá tak filmovou novinku, kterou zrežíruje Alejandro González Iñàrritu (Revenant, Birdman, Amores perros).

Rozhodně ale nepůjde o nějakou komorní konverzačku, nebo to minimálně nenasvědčuje anotace, která konečně byla k tajuplnému snímku zveřejněna. Film bude pojednávat o nejmocnějším muži světa, který se vydává na zběsilou misi. Při ní se snaží dokázat, že je spasitelem lidstva dřív, než úplně všechno zničí pohroma, kterou sám způsobil.

Vedle Cruise se k projektu nově připojila řádka opravdu zajímavých herců. Sandra Hüller má čerstvě za sebou oscarovou nominaci za Anatomii pádu. Riz Ahmed si nominaci odnesl před pár lety za Zvuk metalu a zazářil třeba v minisérii Jedna noc. John Goodman je díky filmům jako Big Lebowski nebo Barton Fink legenda. Michael Stuhlbarg (Dej mi své jméno, Tvář vody) a Jesse Plemons (Perníkový táta, Občanská válka) jsou démoni charakterních rolí. A ze Sophie Wilde se po hororu Mluv se mnou stává herečka, která bude mít všude dveře otevřené. S Ahmedem se zatím jedná, účast všech ostatních by měla být hotová věc.

Scénář spolu s Iñàrrituem napsali Sabina Berman, Alexander Dinelaris a Nicolas Giacobone. Zatím nevíme, kdy kdy by se mohlo začít natáčet.

Titulní foto je ilustrační, Tom Cruise ve filmu

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Tom Cruise ve filmu o nejmocnějším muži a destrukci všeho | Fandíme filmu Tom Cruise ve filmu o nejmocnějším muži a destrukci všeho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest