Gunner: Morgan Freeman natočil jeden z nejhorších filmů kariéry

Gunner: Morgan Freeman natočil jeden z nejhorších filmů kariéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si trailer akčního výplachu s Lukem Hemsworthem, který dostává od lidí nehoráznou sodu.

Morganu Freemanovi je 87 let a má za sebou bohatou kariéru, během které stačil dát divákům mnoho skvělých zážitků. Za to mu patří velký dík. A jestli si chce v současnosti zkrátka a dobře přivydělat, nebo prostě jen být mezi lidmi a stále hrát, je to čistě jeho věc. Zároveň jsme ale jen lidi a spoustu fanoušků se nejspíš neubrání povzdechu nad tím, jaké role si v posledních letech Freeman vybírá. Ve skutečně dobrém snímku nehrál tak dvacet let a namísto toho osciluje někde mezi průměrem a slabotou. Zdá se, že teď se mu povedlo laťku posunout ještě o kus níž.

Akční snímek Gunner, který byl čerstvě uveden na VOD, provází poměrně malý zájem recenzentů i širšího publika. Jakmile už ale někde film hodnocený je, je to hodnocen mizerně. Na Rotten Tomatoes je zatím jedna jediná recenze, se známkou 3 z 10. Na ČSFD jde k dnešnímu datu o nejhůře hodnocený film, v jakém Freeman hrál, na IMDb také, na Letterboxd se umístil mezi 25 nejhoršími (z dosavadních asi 150 rolí celkem).

Jestli ještě pořád nejste dostatečně odstrašení, můžete si níže pustit trailer. V hlavních rolích krom Freemana vystupují Luke Hemsworth, Mykel Shannon Jenkins, Joseph Baena, Maurice P. Kerry, Grant Feely, Connor DeWolfe a Sean Rogers. Režíruje Dimitri Logothetis. Hlavním hrdinou je Lee Gunner (Hemsworth), veterán speciálních jednotek, který vezme svoje dva syny rybařit, aby se víc sblížili. Přitom náhodou narazí na pašeráky drog, kteří chlapce unesou. Lee se je vypraví zachránit. Postupně se musí probojovat zástupy nepřátel až k šéfu gangu Rykerovi (Freeman), který celou operaci řídí na dálku z vězení.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Gunner: Morgan Freeman natočil jeden z nejhorších filmů kariéry | Fandíme filmu Gunner: Morgan Freeman natočil jeden z nejhorších filmů kariéry | Fandíme filmu Gunner: Morgan Freeman natočil jeden z nejhorších filmů kariéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest