Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer

Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu
VVS Films
Zobrazit další 4 obrázky
V kriminálním psychologickém dramatu podle skutečných událostí se sériový vrah drze ukáže v televizní seznamce.

Anna Kendrick jako herečka pracuje už zhruba dvacet let. Teď nicméně vyzkoušela také režii. Natočila kriminální thriller Woman of the Hour, který chystá už zhruba tři roky. Původně se snímek měl jmenovat Rodney & Sheryl, premiéru si odbyl už loni na podzim festivalu v Torontu, přesto se na další uvedení pořád čeká. A to i když měl pozitivní recenze.

Tu a tam zaznívá, že snímek přeci jen padá do pasti typických true crime thrillerů, které dělají ze skutečných lidských tragédií zábavu. Jinak se ale hovoří o šlapajícím psychologickém thrilleru, který se tematicky točí kolem misogynie a násilí na ženách, které jsou systemicky zakořeněné v západní společnosti.

Děj je zasazený do 70. let, kdy jistý Rodney Alcala ve Spojených státech vraždil ženy, kterým tvrdil, že je fotograf, co hledá modelky. Přestože byl registrovaným sexuálním delikventem a strávil čas ve vězení, bylo mu umožněno zúčastnit se seznamovací televizní show The Dating Game. V té se ženy ptaly tří potenciálních nápadníků přes zeď na nejrůznější otázky, než si konečně vybraly jednoho, se kterým půjdou na rande. Natáčení pořadu tvoří kostru filmu, od níž postupně vyprávění skáče v čase dopředu i dozadu a blíže rozkrývá Alcalovy vraždy. Ten je přesvědčený o tom, že je svět příliš pokřivený, než aby mohl být dopaden.

Kendrick krom režie taé ztvárnila hlavní ženskou roli, účastnici seznamovací show Cheryl Bradshaw. Alcalu ztvárnil Daniel Zovatto. Dále hrají Nicolette Robinson, Tony Hale, Kathryn Gallagher a Kelley Jakle. Scénář napsal Ian MacAllister McDonald, Kendrick je jednou z producentek filmu. Některé země už ohlásily premiéru na říjen letošního roku, tak třeba se poštěstí i u nás.

Podklady a foto: VVS Films

Galerie: 5

Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu Woman of the Hour: Anna Kendrick potká v TV seznamce vraha – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest