Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage

Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér hororového hitu Longlegs zfilmoval příběh Stephena Kinga. Je tu první ukázka.

Osgood Perkins má za sebou dlouhou hereckou kariéru, posledních deset let se však věnuje také režii. Jeho dosud největším hitem je jednoznačně jeho poslední snímek Longlegs, jenž právě teď dobývá světová kina a za týden dorazí také do Česka. Depresivní vyšetřování krvavého vraha (Nicolas Cage) sklízí pochvalné recenze a vzhledem k nízkému rozpočtu se už při současné zhruba stomilionové tržbě stalo velkým hitem.

Velká pozornost tak předchází Perkinsův příští film, Opice (The Monkey). V tom se schází hned několik hororových jistot, když vedle Osgooda za kamerou najdeme na pozici producenta zkušeného mistra strašení Jamese Wana a námět vychází ze stejnojmenné povídky žánrového krále, Stephena Kinga. Nenápadný teaser trailer tak při zveřejnění dokázal dopředu vzbuzovat zájem, který ještě zesílil, když se ukázalo, že film bude nejspíš propagovaný podobně jako Longlegs – postupně budeme dostávat jen drobné střípky z Opice, které budou pozvolna budovat očekávání a poodhalovat atmosféru, aniž by nám toho o filmu jako takovém vyžvanily příliš.

Příběh pojednává o dvojčatech Halovi a Billovi, kteří na půdě najdou starou hračku, mechanickou opičku, po svém otci. Od té chvíle kolem nich dochází k záhadným úmrtím. Bratři se rozhodnou opici zahodit a jejich životy jdou dál. Postupně se jejich životní dráhy rozcházejí. Po letech je ale opět svede dohromady prokletá opice Znovu začne docházet k podivným úmrtím a bratři musejí přijít na to, jak ji zničit jednou provždy, než o život přijde někdo z jejich blízkých.

Ústřední bratry hraje oba Theo James, dále hrají Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O’Brien, Rohan Campbell a Sarah Levy. Jako producent na projekt dohlédl zkušený hororový matador James Wan. Snímek napsal a zrežíroval Osgood Perkins. Mezinárodní datum premiéry je stanoveno na 21. února 2025.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 8

Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu Opice: První teaser se inspiruje vražděním Nicolase Cage | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest