Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu

Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
V nejbližších letech neočekávejte, že by se Angelina a spol. vrátili s dalším vlastním komiksovým filmem.

V posledních dnech vyskákaly na filmových a komiksových portálech články o tom, že Marvel ruší Eternals 2. Takhle jednoduché to nicméně není. Všechny weby jako svůj zdroj uvádějí článek Variety. Když si ho ale otevřete, tak zjistíte, že jde o krátké shrnutí několika zajímavostí, které Kit Harington prozradil v rozhovoru pro magazín GQ.

V článku sice autor dodává, že „podle zpráv“ Marvel momentálně nechystá pokračování Eternals (kde si Harington zahrál Danea Whitmana), nicméně neuvádí, že by vycházel z vlastních zdrojů v Marvelu, pouze obecně hovoří o „zprávách“ a odkazuje na článek serveru Cosmic Book News. A ten záhadně uvádí jako svůj zdroj Variety. Což příliš nedává smysl – jeden z článků musel být dodatečně upraven. Tak nebo tak, pokud se někde dočtete, že jsou Eternals 2 „zrušení“, protože to potvrdil magazín Variety, tak ne – nic takového se ve skutečnosti nestalo.

Nicméně článek Cosmic Book News odkazuje vedle článku Variety také na rozhovor, který šéf Marvelu Kevin Feige poskytl magazínu Inverse. A v tom už se reálně o osudu Eternals 2 hovoří. Kevin pro Inverse řekl: „V nejbližší době Eternals 2 nechystáme.“ Avšak doplnil, že na snímek navazují Thunderbolts*, kteří nám konečně odhalí, jak svět zareagoval na to, že se uprostřed oceánu objevil obří zkamenělý Celestiál.

Je pravdou, že zrovna tahle linka ze závěru Eternals se nejhůře přehlíží a opravdu už chtělo, aby se marvelovský svět k situaci co nejdříve vrátil. Pořád je tu ale celá řada dalších záležitostí, které zůstaly nedořešeny. Thena, Druig a Makkari odletěli hledat do vesmíru další planety, kterým hrozí, že padnou za oběť zrodu Celestiála. Na svých cestách potkávají Erose s Pipem. Sersi, Phastos a Kingo jsou odneseni do vesmíru Celestiálem Arishamem. A Dane Whitman není jen obyčejný historik, ale dědic magického ebenového meče a někdo, kdo se potkává s Bladem.

Marvel má ve zvyku se k nedokončeným příběhům dříve či později vracet, i kdyby to mělo trvat řadu let. Takže můžeme doufat, že jednou zjistíme, co bylo s Eternaly i s Danem, jen to nejspíš nebude v dalším filmu věnovaném výhradně Eternalům. Na to nebyl jejich první snímek dost dobře přijatý a nevydělal dost peněz. Eternalové tak budou muset najít způsob, jak se vetřít do cizích filmů, nebo přijít s opravdu geniálním nápadem na pokračování, které bude působit natolik lákavě, že mu dá Marvel přednost před osvědčenými hrdiny. Každopádně v tuhle chvíli nepočítejme s tím, že bychom se s Thenou, Druigem a spol. znovu potkali někdy v dohledné době.

Titulní foto je z prvních Eternals

Zdroje: Inverse, Variety, Cosmic Book News

Galerie: 5

Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu Eternals 2 momentálně nejsou u Marvelu v plánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest