Thunderbolts: Trailer nové marvelovky po kousíčcích proniká na internet

Thunderbolts: Trailer nové marvelovky po kousíčcích proniká na internet | Fandíme filmu
Marvel Studios
Nové video si zatím nemůžeme přehrát, ale už jsi ho lze poslechnout a prohlédnout některé jeho momenty.

Marvel sice nezveřejnil online trailery, které představil na letošním Comic-Conu v San Diegu, ale záhy je ukázal na Disneyho D23 – daleko větší akci s daleko slabší ostrahou. Celá řada upoutávek se tak dostala online.

Thunderbolts* na D23 z nějakého důvodu prezentovaní nebyli. Možná měl Disney pocit, že to není dostatečně rodinná podívaná, kdo ví. Nicméně i tak se nám Thunderbolts začínají pomalu představovat. Snímek se krátce mihl alespoň v delším sestřihu, v němž Disney představoval průřez svojí chystanou nabídkou. Právě ze sestřihu pochází nový pohled na Yelenu Belovou (Florence Pugh), který přikládáme. Další záběry pak unikly zřejmě z Comic-Conu a přikládáme je také. Jsou na nich nejen Yelena, ale také US Agent (Wyatt Russell), Ghost (Hannah John-Kamen) a Taskmaster (Olga Kurylenko).

A krom toho se online objevil také záznam zvuku traileru prezentovaného na Comic-Conu. Ten si také můžete níže přehrát (kdyby už byl redditový klip neaktivní, pátrejte na sociálních sítích, někde zvukový záznam potkáte). Chybí úvod traileru, kde se Yelena baví s Alexeiem (David Harbour). Pak už následuje celý zbytek traileru. Kompletní popis toho, co bylo k vidění ve videu, jsme podrobně rozebrali v předchozím článku.

Marvel Thunderbolts * teaser trailer (audio only) .... remember Bob is Sentry
byu/elrincondistroyer inLeaksAndRumors

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 1.5. 2025.

Podklady a foto: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest