Daredevil: Born Again – První trailer se dostal online

Daredevil: Born Again – První trailer se dostal online | Fandíme filmu
Netflix
Daredevil je zpátky ve své násilné formě. Další řada už je v přípravě.

V kalifornském Anaheimu probíhá velká Disneyho akce D23, při které představuje společnost své novinky, včetně marvelovek. Promítala se řada trailerů, jen jak už to tak v podobných případech bývá, spousta z nich byla určena pouze publiku na místě. Oproti obdobnému Comic-Conu je nicméně prezentace přístupna daleko většímu počtu návštěvníků, a tak se daleko hůř hlídají jakékoliv úniky. Některé trailery se tak dostaly na internet alespoň v bootlegové kvalitě. Jako obvykle v podobných případech platí, že až budete číst tento článek, může už být konkrétní video smazané, ale pokud se porozhlédnete po sociálních sítích, nejspíš na vás někde vyskočí kopie.

Z traileru pro sérii Daredevil: Born Again je patrné, že Matt Murdoch (Charlie Cox) ze seriálu od Netflixu je zpátky. Novinka na svého předchůdce navazuje drsností, Mattovým pohroužením do sebe, vážným tónem i ideologickým vystupováním jeho oponentů. Zpátky jsou v ukázce staří známí jako Kingpin (Vincent D'Onofrio) nebo Punisher (Jon Bernthal). V ukázce se ale objevují také Karen Page, Foggy Nelson, Bullseye, Vanessa Fisk otec Kamaly Khan Yusuf a vůbec poprvé White Tiger. Celá ukázka vrcholí diskusním střetem Daredevila s Kingpinem, takže se opravdu celá série drží toho, co je od nepaměti jejím jádrem.

Během D23 také bylo potvrzeno, že je v přípravě druhá řada. To koreluje se starším záměrem, kdy hned zpočátku bylo oznámeno, že Daredevil: Born Again hned na úvod počítá s výrobou 18 epizod.

DAREDEVIL BORN AGAIN - D23 Teaser Trailer
byu/elrincondistroyer inLeaksAndRumors

Titulní foto je ilustrační, ze staršího Daredevilova seriálu

Podklady a foto: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest