Send Help: Sam Raimi po delší době bude mrazivý

Send Help: Sam Raimi po delší době bude mrazivý | Fandíme filmu
Starz
Režisér Evil Dead se po komiksových letech vrací ke svým žánrovým počátkům.

Když se řekne Sam Raimi, pomyslí většina diváků nejdřív na horor. Začátek jeho hollywoodské kariéry je neodmyslitelně spjatý se sérií Evil Dead, která výrazně ovlivnila filmařský jazyk navazujících tvůrců i širší popkulturu. I když se z Raimiho stal velký hollywoodský režisér, který začal točit ty nejdražší bijáky (Spider-Man, Doctor Strange), většinou nezapomněl špetku hororu přidat. A s chutí se vrací i k mrazivým filmům jako takovým. Před patnácti lety proložil svou velkofilmovou kariéru jednohubkou Stáhni mě do pekla, teď chystá další menší kousek.

Novinka se jmenuje Send Help (Pošlete pomoc) a je označována jako hororový thriller. Děj je zasazený na ostrov, v hlavních rolích budou vystupovat dva protagonisté. Má jít o kombinaci Trosečníka a Misery nechce zemřít. Trosečník je klasická robinsonáda s Tomem Hanskem, v Misery od Stephena Kinga slavnému spisovateli zachrání život jeho velká fanynka, která jej však záhy začne věznit a trýznit. Kombinace obou příběhů určitě může být záživná, zvlášť pokud Raimi přidá svůj tradiční smysl pro černý humor.

20th Century Studios podle informací magazínu Deadline ještě neschválila natáčení, nicméně lze očekávat, že pokud se podaří obsadit do hlavních rolí výrazné tváře, nebude první klapce nic bránit. Původní cénář napsali Damian Shannon a Mark Swift (Freddy versus Jason, Pátek třináctého 2009, Pobřežní hlídka 2017). Počítá se s tím, že film bude uvedený v kinech a Raimi patří mezi producenty, takže bude mít nad dílem dohled.

Titulní foto: Sam Raimi při natáčení seriálu Ash vs Evil Dead

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest