The Wrecking Crew: Momoa s Bautistou dostali záporáka

The Wrecking Crew: Momoa s Bautistou dostali záporáka | Fandíme filmu
Apple TV+
Jason Momoa a Dave Bautista se předvedou v buddy komedii à la Smrtonosná zbraň.

Známí herečtí hromotluci, Jason Momoa a David Bautista, už asi tři roky chystají společnou akční buddy komedii The Wrecking Crew. Sedli si při natáčení seriálu See a chtěli si spolupráci vyzkoušet i ve filmu. Po roce beze zpráv se zdá, že se projekt dál hýbe kupředu, když bylo oznámeno, kdo si zahraje záporáka.

 

Roli získal dánský herec Claes Bang, jehož můžete znát z filmů Čtverec, Dívka v pavoučí síti nebo Seveřan, popřípadě ze seriálů Most, Aféra, Dracula či Psanci.

O projektu zatím víme poměrně málo. Iniciovali jej představitelé hlavních rolí, scénář napsal Jonathan Tropper, s nímž pánové spolupracovali právě na See a psal také filmy Projekt Adam, Co by kdyby, Kodachrome či epizody seriálů Banshee a Bojovník. Aktuálně je hodně v kurzu, když píše příští Star Wars a sci-fi s Chrisem Hemsworthem. Režíruje Ángel Manuel Soto (Blue Beetle), mezi producenty figurují Matt Reeves, Momoa i Bautista. Film chystají Amazon MGM Studios.

 

Pánové hrají nevlastní bratry, kteří spolu dvacet let nemluvili. Momoa hraje policajta utrženého ze řetězu, co nerespektuje žádná pravidla, Bautista vystupuje jako disciplinovaný člen Navy SEALs. Navzdory vzájemné nesnášenlivosti musejí spolupracovat, aby na Havaji rozkryli spiknutí ukryté za vraždou jejich společného otce.

Titulní foto je ilustrační, Momoa a Bautista v seriálu See

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest