The Drama: Zendaya a Robert Pattinson ve společné romanci

The Drama: Zendaya a Robert Pattinson ve společné romanci | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Láska dvou velkých hvězd se těsně před svatbou nečekaně zkomplikuje.

Romantické komedie i romantická dramata jsou v Hollywoodu odnepaměti divácky vděčnými žánry. Když do hlavních rolí obsadíte dvě velké hvězdy, máte okamžitě o pozornost publika postaráno. A tady se to povedlo. Ústřední postavy mají ztvárnit Zendaya a Robert Pattinson.

 

Novinka pojmenovaná příznačně The Drama pojednává o velké lásce, která nabere nečekaný směr, těsně před svatebním dnem. Víc o zápletce zatím nevíme. Jedním z producentů je Ari Aster (Děsivé dědictví, Slunovrat) a režíruje Kristoffer Borgli, jenž má za sebou snímky Je mi z tebe špatně a To se mi snad zdá. Můžeme tedy doufat, že na pár čekají opravdu pikantní peripetie.

Snímek připravuje nezávislé studio A24, u něhož si můžete být jisti tím, že dostanete přinejmenším zajímavou podívanou. Dle informací serveru Deadline se projekt výrazně pohnul kupředu, když se do hlavních rolí podařilo zlákat Pattinsona se Zendayou. Robert je hvězdou už od dob, kdy v letech 2005 a 2008 vystupoval v Harrym Potterovi a ve Stmívání. Během kariéry se postupně předvedl v uměleckých snímcích jako Stracené město Z, Maják či High Life, stejně jako ve velkofilmech Tenet nebo Batman. Zendaya vystřelila spolu se Spider-Manem: Homecoming v roce 2017, následně hrála v celé pavoučí trilogii, v Duně, Rivalech nebo seriálu Euforie. S oběma herci se jedná o podmínkách smlouvy, jakmile se podaří domluvit, mohlo by samotné natáčení být na dosah.

 

Titulní foto je ilustrační, Zendaya v

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

The Drama: Zendaya a Robert Pattinson ve společné romanci | Fandíme filmu The Drama: Zendaya a Robert Pattinson ve společné romanci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest