Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu

Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Dejte si bacha, jakou chytrou technologií se necháte oblbnout. V traileru nového thrilleru to nedopadne dobře.

Sci-fi thrillerů, které nás varují před umělou inteligencí nebo prorůstáním technologií do našich životů, vzniká řada. Jen v posledních letech jsme tu měli filmy jako M3GAN, Důvěrný nepřítel či Margaux, čeká se na premiéru Home Safe a všechno doplní ještě Afraid. (Potažmo AfrAId).

Ve snímku Curtis a jeho rodina dostanou příležitost otestovat novou revoluční technologii – digitálního rodinného asistenta „AIA“. AIA přitom povyšuje chytrou domácnost na novou úroveň. Jakmile je jednotka se všemi senzory a kamerami zapojena, zdá se, jako by AIA dokázala úplně všechno. Nastuduje si chování rodiny a začne předvídat potřeby všech jejích členů. Dohlédne na to, aby se nic a nikdo nepletlo její rodině do života.

V hlavních rolích hrají John Cho, Katherine Waterston, Havana Rose Liu a Lukita Maxwell, dále hrají David Dastmalchian a Keith Carradine. Film napsal a natočil Chris Weitz, jenž natočil Prci, prci, prcičky, Jak na věc nebo Zlatý kompas. Mezinárodní datum premiéry je stanoveno na 30. srpna. Jeden čas se zdálo, že ve stejné době snímek dorazí i k nám, ale teď na seznamu premiér české Unie filmových distributorů chybí, tak uvidíme, jak to s lokální premiérou dopadne.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 4

Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu | Fandíme filmu Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu | Fandíme filmu Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu | Fandíme filmu Afraid: AI domácnost terorizuje rodinu v novém hororu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest