Chystá se film o životě Britney Spears

Chystá se film o životě Britney Spears | Fandíme filmu
FX
Zkušený hudební režisér představí slavnou zpěvačku v kinech. Práva stála balík.

V přípravě je celovečerní film o životě slavné zpěvačky Britney Spears, na motivy její životopisné knihy Žena ve mně. Zprávu přinesly The Ankler i klasické hollywoodské zpravodaje a samotná Spears ji potvrdila na Twitteru.

Snímek vzniká pod hlavičkou studia Universal Pictures, režíruje Jon M. Chu, zkušený autor hudebních filmů jako Let’s Dance 3D, Život v Heights, Čarodějka nebo Justin Bieber: Never Say Never. Také natočil G.I. Joe 2 nebo Šíleně bohaté Asiaty. Produkuje Marc Platt, nominovaný na Oscara za Most špionů, Chicagský tribunál a La La Land, podepsaný ale třeba také pod Pravou blondýnku, Wanted, Scotta Pilgrima, Mary Poppins se vrací nebo Čarodějku.

Memoár The Woman in Me vyšel loni (v češtině letos), stal se obrovským hitem a v Hollywoodu se o něj strhla bitva. Universal práva koupil za desítky milionů, přičemž součástí balíčku jsou i práva na využití písní Britney Spears.

Anotace knižního memoáru od nakladatelství Bourdon: Žena ve mně je odvážný a neuvěřitelně dojemný příběh o svobodě, slávě, mateřství, přežití, víře a naději. Celý svět v červnu 2021 sledoval, jak Britney Spears vypovídala u soudu. O dopadu jejích slov - její pravdy - nebylo pochyb. Jiným směrem se totiž nezačal ubírat pouze její život, ale také životy mnoha dalších lidí. V knize Žena ve mně nám jedna z nejvýznamnějších popových zpěvaček v historii poprvé odhaluje svou fascinující životní pouť - a ohromnou vnitřní sílu. Přelomové memoáry Britney Spears nám s pozoruhodnou otevřeností a humorem osvětlují neutuchající moc hudby a lásky a také to, jak je důležité, když žena konečně vypoví svůj příběh - sama a podle svých vlastních pravidel.

Titulní foto: Britney Spears v dokumentu Framing Britney Spears

Zdroje: The Ankler, Britney Spears, Bourdon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest