Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch

Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Marvel oznámil název příštích Avengers a další podrobnosti.

Letošní vystoupení Marvelu na Comic-Conu v San Diegu bylo oproti předchozím letům poněkud chudší, nicméně v závěru přeci jen přišla velká bomba. Ta explodovala po částech. Nejprve bylo oznámeno, že se postavy z právě představených filmů (Captain America 4, Thunderbolts, Fantastická čtyřka) objeví v příštích Avengers.

Následně bylo potvrzeno, že Avengers 5 i 6 zrežírují bratři Russoovi, jak už před časem odhalily hollywoodské zpravodaje. Bratři na pódiu připustili, že si po dokončení Avengers: Endgame opravdu mysleli, že s Marvelem končí. Dali do svých Marvel filmů všechno. Pak se ale podle jejich tvrzení objevil jedinečný příběh, který s sebou přinesl další cestu, po níž se jako vypravěči mohou vydat.

Bylo potvrzeno, že „šestka“ se bude jmenovat Avengers: Secret Wars, tak jak tomu bylo doposud. Konečně ale bylo oznámeno nové jméno pětky – Avengers: Doomsday. Velice rychle bylo potvrzeno, že záporákem filmu bude oblíbený Doctor Doom, jenž bude vystupovat také v Secret Wars. A za ohromného nadšení publika v sále (viz video níže) bylo oznámeno, že roli neztvární nikdo jiný, než Robert Downey Jr.

Podle bratří není pro roli vhodnějšího herce a Downey sám řekl, že rád hraje komplikované postavy. A i s novou maskou na něj čeká stejný úkol, tedy přinést divákům co nejlepší podívanou. Že už Downey v rámci superhrdinského světa představuje Iron Mana nemusí nikterak vadit. Jednak jsou příběhy vyprávěny v mnohovesmíru, kde je všechno možné. Zároveň hraje tvůrcům do karet, že je pro Dooma charakteristické nošení masky, takže Downey svůj obličej ani nemusí příliš často ukazovat.

RDJ je bez debat tou největší superhvězdou, jakou kdy Marvel měl, nicméně pořád je na stole otázka, zda studio zpanikařilo a prostě v maximální možné míře hraje na jistotu, anebo si klíčové osobnosti sedly a pokusily se s Doomem, Downeym a Russoovými vymyslet nějaký skutečně zajímavý koncept, který nebude v kinech působit jen jako dodatečná náplast, namísto krachu s padouchem Kangem…

PS: Dodatečně bylo potvrzeno, že oba chystané Avengers filmy napíše Stephen McFeely, jenž v minulosti společně s Christopherem Markusem napsal Captaina Ameriku, Winter Soldiera, Civil War, Infinity War a Endgame. Proč tentokrát pánové nepíší spolu, není momentálně známo.

Foto: Marvel

Podklady: Marvel na Comic-Conu

Galerie: 9

Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu Robert Downey Jr. se vrátí v příštích Avengers jako padouch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest