Já, legenda 2 si vyhlédla režiséra

Já, legenda 2 si vyhlédla režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
V přípravě je také Constantine 2 s Keanu Reevesem, jenž stále chystá také rubačku BRZRKR.

Scenárista a producent Akiva Goldsman na Comic-Conu v americkém San Diegu naznačil, že jsou blízko zajímavé novinky o snímku Já, legenda 2 (I Am Legend 2). A hned také opravdu přišly. Magazín Deadline přinesl zprávu, že studio Warner Bros. chce jako režiséra pokračování angažovat Stevena Caplea Juniora.

První snímek natočil Francis Lawrence, ten je však vytížený jinými projekty, třeba i Constantinem 2. Ale o tom až za chviličku. Steven Caple Jr. se plně etabloval jako spolehlivý hollywoodský režisér spolu s Transformers: Probuzením monster, na nichž Steven předvedl, že trikové velkofilmy točit zvládne. Předtím prorazil spolu s Creedem II, na němž spolupracoval s Michaelem B. Jordanem, jenž bude v Já, legendě 2 vystupovat

Goldsman na Comic-Conu prozradil, že po schůzce s Jordanem a Willem Smithem už stačil napsat druhou verzi scénáře, takže přípravy projektu dál úspěšně postupují kupředu. Znovu potvrdil, že film navazuje na alternativní závěr prvního snímku, v němž ústřední postava přežije, na rozdíl od původní verze, která se promítala v kinech. Akiva také opatrně naznačil, že postapokalyptický svět, v němž se „Legenda“ odehrává skýtá spoustu možností k vyprávění zajímavých příběhů, jaké jsme ještě neviděli. Dvojka prý nebude „Já, legenda našich rodičů“. Po třiceti letech se New York hodně proměnil a jeho ztvárnění jde hodně proti tomu, na co jsme od postapokalyptických příběhů zvyklí.

Goldsman je také producentem Constantina, jehož chystané pokračování bylo oznámeno ve stejné době, jako pokračování Já, legendy. O druhém Constantinovi na Comic-Conu řekl, že podobně jako právě „Legenda“ bude pracovat s časem, který uběhl od prvního filmu i ve skutečném světě. Uvidíme, co se s Johnem Constantinem (Keanu Reeves) od té doby vlastně stalo.

Na Comic-Conu byl přítomný také producent Lorenzo di Bonaventura, který o Constantinovi 2 řekl, že scénář se píše a produkce už není daleko. Doufalo se, že sám Reeves také na Comic-Conu o Constantinovi něco řekne (byl přítomný), ale mluvil pouze o chystaném snímku BRZRKR, připravovaném na motivy komiksové série, na jejíž přípravě se podílí. Scénář pro film BRZRKR právě teď píše Mattson Tomlin, který zároveň jako showrunner připravuje těsně provázanou animé sérii. O Constantinovi 2 Reeves nedávno mluvil v talk show Stephena Colberta, kde podobně jako di Bonaventura uvedl, že momentálně se čeká na dokončení scénáře.

Titulní foto: První Já, legenda

Zdroje: Deadline, Collider, Collider II, Comicbook, The Late Show with Stephen Colbert,

Galerie: 3

Já, legenda 2 si vyhlédla režiséra | Fandíme filmu Já, legenda 2 si vyhlédla režiséra | Fandíme filmu Já, legenda 2 si vyhlédla režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest