Star Wars od režiséra Deadpoola 3 mají scenáristu

Star Wars od režiséra Deadpoola 3 mají scenáristu | Fandíme filmu
Lucasfilm
Shawn Levy právě vstupuje do kin s obřím hitem a už si brousí zuby na další velkou značku.

Už před dvěma lety bylo oznámeno, že režisér Shawn Levy chystá vlastní Star Wars. Nedávno byl Levy mezi kandidáty na režii příštích Avengers, ale úkolu se nezhostí, protože má jiné závazky. Jedním z nich je dokončení Stranger Things, ale vysněným Shawnovým projektem jsou právě Hvězdné války.

Ty jsou stále v aktivní přípravě, nedávno jsme se dokonce dozvěděli, kdo je píše. Film píše Jonathan Tropper. Nejprve informaci přinesl insider Jeff Sneider, následně ji potvrdil sám režisér. Pánové spolu připravili už Projekt Adam, jinak Tropper napsal filmy Co by kdyby a Kodachrome, případně epizody seriálů Banshee, Bojovník nebo See.

Levy o chystaném scénáři řekl: „Jsem rád, že alespoň tohle jedno tajemství už dál nemusím držet. Můj Star Wars film píše Jonathan Tropper. Dělali jsme spolu Projekt Adam a máme nápad, který opravdu baví nás, [šéfku Lucasfilmu] Kathy Kennedy a [vrchního Star Wars scenáristu] Davea Filoniho. Nikdy nevíte, zda vývoj projektu dojde až k první klapce, ale doufám, že to dopadne.“

Vzhledem k tomu, že se Levyho aktuální Deadpool & Wolverine má stát kolosálním megahitem, tak mu pravděpodobně v Hollywoodu nějaký čas nikdo neřekne ne a rozhodně je značná šance, že jeho podoba Star Wars realizována bude.

Titulní foto je ilustrační

Zdroje: Jeff Sneider, On Demand

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest