Rebel Moon: Necenzurovaný režisérský sestřih má trailer

Rebel Moon: Necenzurovaný režisérský sestřih má trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Zack Snyder přidává sex s mimozemšťany a více násilí. Pusťte si upoutávku.

Sci-fi Rebel Moon režiséra Zacka Snydera měla slaboučké recenze. Obě dvě části, na které byl snímek rozdělený. Projekt byl velmi nákladný, avšak divácký zájem tomu neodpovídal, filmu se nepodařilo proniknout mezi největší hity Netflixu. Částečně zahojit se může streamovací služba alespoň na tom, že nabídne divákům Rebel Moon hned dvakrát.

Po mládeži přístupném sestřihu přichází ještě mládeži nepřístupná, „režisérská“ verze. O té Snyder říká, že to je podoba, v jaké si snímek vysnil. Nový sestřih má přidat asi hodinu nového materiálu ke každému snímku (dohromady tedy celkem skoro šestihodinový zážitek) a také mládeži nepřístupný obsah. Konkrétně ve snímku zájemci uvidí brutální a tělesné násilí, krev a vnitřnosti, nezakrývanou nahotu a sex. Některé scény Zack popisuje jako vyloženě hororové, ale dočkat se máme třeba také sexu Eda Skreina s mimozemskou bytostí.

Tu ostatně poodhaluje zveřejněný trailer, jenž můžete vidět níže. Slavný snímek Deep Throat oproti tomuhle dostaveníčku s „hadem“ nakonec ještě bude slabý čajíček. V upoutávce také lze najít celou řadu výjevů, které v trailerech pro původní verzi Rebel Moon určitě nebyly. Chystané režisérské sestřihy jsou pojmenovány Kapitola první: Kalich krve (Chapter One: Chalice of Blood) a Kapitola druhá: Kletba odpuštění (Chapter Two: Curse of Forgiveness). Obě dvě kapitoly režisérského sestřihu Netflix uvede 2. srpna.

Oficiální anotace říkají:

Drsná režisérská verze s názvem „Kapitola první: Kalich krve“ je nový přírůstek do sci-fi série Zacka Snydera. Najde se dost bojovníků na obranu mírumilovného měsíce?

Hluboko ve vesmíru se povstalci postaví drtivé přesile. „Kapitola druhá – Kletba odpuštění“ je velkolepější a krvavější verze sci-fi ságy Zacka Snydera.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Rebel Moon: Necenzurovaný režisérský sestřih má trailer | Fandíme filmu Rebel Moon: Necenzurovaný režisérský sestřih má trailer | Fandíme filmu Rebel Moon: Necenzurovaný režisérský sestřih má trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest