Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny

Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit další 4 obrázky
Tvůrci hovoří o Cageově proměně. Pusťte si video, kde jej poprvé potká vyděšená herecká kolegyně.

Nový mrazivý thriller Longlegs, jenž pojednává o satanistickém sériovém vrahovi, hodně staví propagační kampaň na tom, že nám zůstává zabiják skrytý. Trailery ani zveřejněné fotografie nikdy neukazují jeho obličej. Nicolas Cage pro roli prošel výraznou proměnou, kdy dostal kostým, silné líčení, změnil držení těla, vystupování i hlas. I během natáčení byl záměrně držený od zbytku herců, a když jej poprvé potká agentka Lee Harker v rámci vyprávění, je to zároveň poprvé, kdy Cageovu proměnu viděla herečka Maika Monroe. Dokonce jí to výrazně zvýšilo tep, jak ukazuje zveřejněná upoutávka, přiložená níže.

Recenze jsou pochvalné. Průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes činí 7,6 z deseti a kritici si pochvalují především depresivní deku, kterou film dokáže přes diváka hodit, a herecké výkony představitelů. Snad právě v návaznosti na pozitivní ohlasy a nápaditou reklamní kampaň analytici odhadují tržby 20-23 milionů dolarů jen za první víkend, což by byl pro malé nezávislé studio Neon dosavadní rekord.

Hrdinkou příběhu je začínající talentovaná agentka FBI (Maika Monroe), která je přidělená k nedořešenému případu sériového vraha (Nicolas Cage). Vyšetřování se komplikuje a objevují se důkazy, které signalizují, že jde o okultní případ. Harker si navíc uvědomí, že je případ napojený na její osobní život. Musí jednat rychle, než zabiják znovu udeří. Dále hrají Alicia Witt a Blair Underwood. Snímek napsal a natočil Oz Perkins. Zámořské datum premiéry je stanoveno na 12. července. Na český termín teprve čekáme.

Foto: Neon

Zdroje: Deadline, Indie Wire, The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu Longlegs: Chválené Cageovo vraždění tají zabijáka do poslední vteřiny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest