Ďábel nosí Pradu: Chystá se pokračování

Ďábel nosí Pradu: Chystá se pokračování | Fandíme filmu
20th Century Fox
Meryl Streep a spol. míří zpátky do světa módy.

Populární komedie Ďábel nosí Pradu (Devil Wears Prada) z roku 2006 nás zavedla do světa módy, přinesla Meryl Streep jednu z jejích ikonických rolí a pomohla zamířit dál ke hvězdám Anne Hathaway a Emily Blunt. Snímek měl pozitivní recenze, ucházel se o Oscary a stal se slušným hitem, když při rozpočtu pouhých 35 milionů dokázal jen v kinech utržit 326 milionů dolarů.

Není tedy divu, že studio 20th Century Studios po možnosti pokračování skáče. Scénář píše Aline Brosh McKenna (Ďábel nosí Pradu, 27 šatů, Koupili jsme zoo) a producenti o možném návratu jednají s původním režisérem Davidem Frankelem.

Dle zákulisních informací se také jedná o návratu hlavních hereckých hvězd prvního snímku, tedy Streep, Blunt, Hathaway a Stanleyho Tucciho. Sama Hathaway v několika různých interview projevila pochyby o tom, zda by pokračování „Prady“ vůbec mohlo fungovat. Na druhou stranu spolu herečky nedávno předávaly cenu SAG a vypadalo to, že se při tom docela baví, tak třeba je zlákalo k k návratu právě chuť strávit (za peníze) společný čas.

Podle tvrzení magazínu Puck, který jako první zprávu o návratu Prady přinesl, zažila kariéra Mirandy (Streep) propad. To ji donutí stanout tváří tvář Emily (Blunt), jež se stala manažerkou luxusního brandu. A Miranda zoufale potřebuje jeho peníze.

Titulní foto je z prvního filmu

Zdroje: Deadline, Puck, EW

Ďábel nosí Pradu

30.06.2006 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest