Vezmi mě na Měsíc: Chválená romantika mezi kosmonauty dorazila do kin

Vezmi mě na Měsíc: Chválená romantika mezi kosmonauty dorazila do kin | Fandíme filmu
Sony, Apple
Scarlett Johansson a Channing Tatum po sobě koukají a posílají člověka na Měsíc. Recenze jsou dobré.

Pseudohistorická romantická komedie z prostředí vesmírných závodů Vezmi mě Měsíc (Fly Me to the Moon) je tady. Některá česká kina snímek už dnes nabízejí v předpremiéře a to je dobrá zpráva, protože uvedení předcházejí vesměs pozitivní recenze.

Na agregátoru Rotten Tomatoes má momentálně Vezmi mě na Měsíc průměrnou známku 6,5 z deseti. Když se začtete do jednotlivých recenzí, působí to dojmem, že tvůrci nikdy nemají otěže pevně v rukou. Ne všechno do sebe tak docela zapadá a někteří kritici se ztrácejí v tom, co se vlastně snímek snaží divákům sdělit. Nicméně podle většiny hodnotících všechno zachraňuje romanticky-komediální linka a spolehliví Channing Tatum a Scarlett Johansson v hlavních rolích. Takže máte chuť právě na romantické tokání na pozadí velkých dějin, mohlo by být Vezmi mě na Měsíc přesně vaším šálkem kávy.

Tady je ještě nejnovější upoutávka:

Vezmi mě na Měsíc umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Channing Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jones (Scarlett Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání. Jones tedy dostane za úkol nachystat „záložní řešení přistání“. A odpočet běží…

Dále hrají Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano a Woody Harrelson. Režíruje Greg Berlanti, premiéra v českých kinech je ohlášena na 11. července.

Podklady a foto: Sony, Apple

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest