Království Planeta opic dorazila na VOD, chystá se verze bez triků

Království Planeta opic dorazila na VOD, chystá se verze bez triků | Fandíme filmu
20th Century Studios
Koukněte, jak to vypadá, když namísto opů v lese „divadelně“ chodí herci.

Už ode dneška je Království Planeta opic (Kingdom of the Planet of the Apes) k zapůjčení a zakoupení na VOD službách. To je šance pro všechny diváky, kterým se nechce do kina, nebo projekci prošvihli a nikde v jejich blízkosti už se opičí dobrodružství nepromítá.

To skutečně zajímavé přijde spolu s vydáním filmu na Blu-ray a DVD. Čas od času dostáváme různé necenzurované nebo prodloužené sestřihy, případně třeba černobílé verze snímků. Režisér Wes Ball nicméně připravil pro Království Planeta opic něco speciálního.

Zájemci si budou moci v bonusové sekce disků přehrát celý film (ne jen konkrétní scény, ale opravdu celý film) bez digitálních triků. Půjde o hrubě pospojovaný materiál, tak jak byl pořízený na place, předtím, než se lidé v performance capture „skafandrech“ začali v počítačích měnit v opy. Spolu s VFX supervizorem Erikem Winquistem chystá režisér k sestřihu speciální audio komentář a domnívá se, že to celé bude hodně poutavé pro diváky, které vznik filmů zajímá.

Jak to zhruba bude vypadat si můžete prohlédnout v přiloženém videu níže. Video výše je dlouhá ukázka z filmu, která vás třeba zláká ke sledování, pokud jste snímek stále neviděli.

Režisér Wes Ball přichází s čerstvým a strhujícím příběhem z Planety opic, který se odehrává několik generací v budoucnosti od vlády lidoopa Caesara. V té době jsou opice na planetě dominantním živočišným druhem a lidé musejí přežívat v úkrytech. Zatímco nový opičí tyran buduje své království, jistý mladý lidoop podniká strastiplnou cestu, během níž se musí vyrovnat s minulostí a učinit náročná rozhodnutí, která budou mít zásadní vliv na budoucnost opic i lidí.

Scénář napsali Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver a Patrick Aison. V hlavních rolích hrají Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Kevin Durand, Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Lydia Peckham, Ras-Samuel Weld A'abzgi, William H. Macy, Dichen Lachman a Eka Darville.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest