Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost

Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na cestě je první trailer příštího kapitánského dobrodružství.

Před pár dny jsme si shrnuli vše, co se poslední dobou šustlo kolem příprav Captaina Ameriky: Nového světa (Captain America: Brave New World), který v červnu podstoupil poměrně rozsáhlé dotáčky. V článku jsme se zastavili také u nového antagonisty, jehož ztvárnil Giancarlo Esposito. Jeho identita nikdy nebyla oficiálně odhalena, nicméně insiderka MyTimeToShineHello tvrdí, že byl Giancarlo obsazený jako George Washington Bridge.

Zřejmě půjde o dost upravenou verzi postavy, která si z komiksů vypůjčí jen pár rysů. Obvykle je totiž Bridge vykreslovaný jako hrdina, často člen organizace S.H.I.E.L.D. V komiksech vystupuje od roku 1991, kde začínal jako celkem negativní figura, jako žoldák a pohůnek Cablea. Teprve později byl naverbovaný k S.H.I.E.L.D.u a začal sekat latinu. V jednom z komiksových příběhů naháněl Punishera (který shodou okolností tehdy oblékl na chvíli kostým Captaina Ameriky), tak třeba bude i ve filmu Bridge plnit nějakou podobnou úlohu – bude to člověk najatý úřady, aby dopadl Sama Wilsona, alias nového Captaina Ameriku (Anthony Mackie), který se z jakéhokoliv důvodu znelíbí autoritám. Ale zatím skutečně můžeme jen spekulovat.

Víc bychom se mohli dozvědět už ve čtvrtek, kdy se máme hned podle několika různých insiderů dočkat prvního traileru.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres, Liv Tyler jako Betty Ross. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman, Dalan Musson a. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 14. února 2025.

Foto: Marvel

Zdroje: My Time to Shine Hello, Daniel Richtman, Nexus Point

Galerie: 6

Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu Captain America 4: Nový záporák odhaluje svou totožnost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest