Space Shark: Největší filmová blbost roku se představuje

Space Shark: Největší filmová blbost roku se představuje | Fandíme filmu
Wild Eye Releasing
Zobrazit další 1 obrázek
Bojte se. Z hlubokého vesmíru přilétají chodící žraloci, aby vám vypálili oči.

Na trhu s céčkovými filmy se jen málokdy najde něco ke koukání, ale vždycky pobaví náměty, se kterými se tvůrci vytasí. Celé je to vlastně taková soutěž o to, kdo přijde s bláznivější zápletkou a stylovějším plakátem. Že pak kvůli nulovému rozpočtu prakticky nic z toho ve filmu skutečně nedostanete, to už je druhá věc.

A tak se stalo, že nekonečnou řadu bizárů doplnili ještě Space Sharks, čili Vesmírní žraloci. Upoutávka napovídá, že v tomhle případě nejde o žraloky, kteří by se plavili volným prostorem, ale o žraloky, co chodí po dvou a přilétají na Zemi lovit lidi, po vzoru Predátora. Dokonce k tomu mají podobnou infračervenou technologii.

Anotace praví: Na Oscara nominovaný Eric Roberts se potýká s Vesmírný žraloky, v novém monster filmu od režiséra Apex Predátorů, Mega Apea a Cocain Cougar. Na armádní vesmírné stanici se šeredně pokazí jeden experiment a na Zemi záhy uniká nový druh útočných žraloků, kteří mají jediný úkol: Zničit vše, co se jim postaví do cesty.

Krom Robertse ve filmu hrají Mel Novak, Vida Ghaffari, Scott Schwartz a Brinke Stevens. Režíruje Dustin Ferguson. Už teď mohou odvážlivci najít film na VOD, ale než se po novince začnete shánět, raději si pusťte přiložený trailer. Dost možná vám to bude stačit…

Podklady a foto: Wild Eye Releasing

Galerie: 2

Space Shark: Největší filmová blbost roku se představuje | Fandíme filmu Space Shark: Největší filmová blbost roku se představuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest