Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy

Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer nového thrilleru, v němž se pár snaží přežít poslední den civilizace.

Diváky vždycky přitahovaly snímky o zkáze Země. Myšlenka všeobjímající zkázy je děsivá, ale zároveň nás něčím extrémně přitahuje. Jedním z typických způsobů, jak filmaři lidstvo zkoušejí vyhladit, je srážka s nějakým vesmírným tělesem. Nejznámější jsou v tomhle směru Armageddon a Drtivý dopad, ale máme tu i snímky jako Moonfall, Země na scestí nebo Melancholie.

Novinka Last Night on Earth (Poslední noc na Zemi) se řadí mezi komornější kusy, je dokonce ještě menší, než Trierova Melancholie. Protagonisty příběhu jsou Holly a Ryan, kteří se stejně jako zbytek lidstva dozvídají ze zpráv, že se k Zemi blíží asteroid, jenž zřejmě zahubí celou planetu. Pár chce své poslední společné dny prožít v harmonii s přírodou v poklidných horách Tennessee. Společnost ale začíná kolabovat, do svých řad se je pokoušejí naverbovat náboženští fanatici a na scéně se objevují Gene a Gabby, kteří hodlají svůj život na Zemi ukončit v plamenech zločinu.

Snímek napsal a natočil Marcos Efron, jenž má za sebou thriller Ztracena v pustině. V hlavních rolích vystupují Jake McLaughlin, Leven Rambin, Shane West a Sohvi Rodriguez. Trailer signalizuje, že jde skutečně o extrémně komorní podívanou, ale jestli máte zájem, tak některé zahraniční VOD služby už novinku nabízejí.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 6

Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu Last Night on Earth: V katastrofickém filmu Zemi zničí asteroidy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest