Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka

Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pusťte si parádní film o filmu, co představuje natáčení rvaček ve vlaku.

Akční řežbu Kill dlouhodobě provází skvělá pověst. Od prvních projekcí má snímek pozitivní ohlasy, především za své vydařené bojové scény a neutuchající tempo. I teď, když film dorazil do amerických kin a rozebralo jej značné množství recenzí, se na agregátoru Rotten Tomatoes může pochlubit hezkou průměrnou známkou 7,4 z deseti.

Uvidíme, jak si novinka povede o víkendu v kinech, nicméně už teď má vyhráno. Společnost 87Eleven Entertainment, která vyrábí Johna Wicka a vede ji jeho režisér Chad Stahelski, oznámila přípravu amerického remaku. Ten možná původnímu snímku bude jen dělat ostudu, možná se jen přiživí na jeho úspěchu. Podstatné nicméně je, že indičtí producenti dostanou zaplaceno a k jejich původnímu filmu to přitáhne větší pozornost. Což je dobrá zpráva pro Kill a ještě to zvyšuje šanci, že tvůrci připraví něco dalšího.

Stahelski v tiskovém prohlášení uvedl, že je Kill nejživější a nejkreativnější akční film, jaký v poslední době viděl. Dílo by mělo vidět co největší množství lidí a Chad už se těší, až pomůže vzniku anglicky mluveného remaku. Na remaku bude americký producent spolupracovat s původním režisérem Nikhilem Nageshem Bhatem a producenty Karanem Joharem, Apoorvou Mehtou a Achinem Jainem.

Zatím nevíme, kdy by mohl remake vzniknout, kdo jej zrežíruje, v jaké zemi se bude odehrávat nebo herci jaké národnosti ztvární ústřední figury. Ale to nevadí, protože zatím se pořád můžeme těšit na uvedení indického originálu, který snad v dohledné době dorazí na VOD. Zatím si můžete pustit přiložené krátké filmy o filmu, kdy především ten o výrobě umělého vlaku je skutečně parádní.

Anotace snímku Kill: Amrit (Lakshya) je zamilovaný do Tuliky (Tanya Maniktala), ale rodina si jejich vztah nepřeje a odváží dívku vlakem do Nového Dillí, kde už na ni čeká předem domluvená svatba s adekvátním ženichem. Amrit není ochotný se lásky jen tak vzdát a spolu s parťákem Vireshem (Abhishek Chauhan) ze speciálních jednotek celou rodinu začne pronásledovat. Na vlak však zaútočí početný gang ozbrojených banditů pod vedením nelítostného Faniho (Raghav Juyal). Je na Amritovi a Vireshovi, aby zachránili Tuliku, její rodinu i ostatní pasažéry. Režíruje Nikhil Nagesh Bhat. Premiéra v amerických kinech je oznámena na 4. července.

Podklady a foto: Lionsgate, Roadside Attractions

Zdroj: Deadline

Galerie: 12

Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu Kill: Našlehaná akční řež dostane remake od tvůrců Johna Wicka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest