Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí

Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tělesné tekutiny, zděšení, nečekané radosti a síla přátelství ve chválené novince, co nic nelakuje na růžovo. Pusťte si trailer.

Štve vás, když se ve filmech dělá z porodu a těhotenství cosi pohádkového, co ženu vystřelí do vyšších spirituálních sfér a učiní to z ní div ne přírodní kněžku? Vadí vám filmy, kde se rodička na deset vteřin jemně opotí a následně ze sebe vyplivne čisťoučké miminko? Chcete dát pěstí všem těm paničkám, které se ve své luxusní vile vztekají nad tím, když jim hosté při baby shower darují designovou postýlku v nesprávné barvě? Pak by vás mohla potěšit novinka Babes, která vykresluje těhotenství, porod a vůbec mateřství bez příkras, bez cenzury, bez upejpání, ale zato s nadhledem.

Hrdinkami snímku jsou nerozlučné kamarádky Eden a Dawn, které spolu vyrostly v New Yorku, ale dospělost každá prožívají trochu jiným tempem. Bezstarostná a nezadaná Eden po známosti na jednu noc otěhotní a rozhodne se, že si dítě nechá. To přátelství vystaví těžké zkoušce. Na diváky podle autorů čeká srdečná komedie o přátelství a složitých, upachtěných nástrahách dospělosti a rodičovství.

Recenze jsou pochvalné, chválí Babes za nekompromisní portrét mateřství a ženského přátelství. Pozitivní ohlasy sklízejí autorský kolektiv i představitelky hlavních rolí. Těmi jsou Michelle Buteau (Přežije jen silnější, komediální komentář reality-show The Circle) a Illana Glazer (Afterparty, Broad City), jež je zároveň spoluautorkou scénáře. Ten spolu s ní napsal Josh Rabinowitz. Jako svou celovečerní prvotinu snímek zrežírovala Pamela Adlon, která od herectví skvěle přesedlala na scenáristiku a režii výtečným seriálem Bude líp.

V dalších rolích hrají John Carroll Lynch, Hasan Minhaj, Stephan James, Oliver Platt, Kenny Lucas, Keith Lucas a Sandra Bernhard. Přikládáme trailer a fotky, snímek má za sebou premiéru na některých mezinárodních VOD službách.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 8

Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu Babes: Přisprostlá komedie očesala porod od pohádkových iluzí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest