Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer

Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Solidní návrat ke kořenům se skvělým Murphym už je na Netflixu.

Na Netflixu je od včerejška k vidění Policajt v Beverly Hills: Axel F (Beverly Hills Cop: Axel F). Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes aktuálně najdete lehce nadprůměrnou známku 6,2 z 10, kdy je patrné, že se kritici dělí na dva tábory. Na ty, které film irituje a na ty, pro něž jde o příjemný návrat ke kořenům.

V popisu skutečnosti se shodují prakticky všichni: Axel F je film, který neriskuje, ničím nepřekvapí, vrací se ke kořenům, hodně se opírá o nostalgii a o charisma Eddiho Murphyho. Část kritiků tahle hollywoodská lenost rozčiluje a zjevně by byli radši, aby se podobně bezpohlavní ždímačky starých značek raději netočily. Ti zbylí film přirovnávají asi k takovému zážitku, jako když si po letech pustíte Policajta v Beverly Hills 2. Je to otřepané, kouzlo prapůvodní „jedničky“ je pryč, vždycky tušíte, co se bude dít, ale je to prostě jako setkání se starým kamarádem. Nebo obléknutí starého svetru. Už je dost prodřený a vyšisovaný, ale zároveň vám zkrátka sedí a cítíte se v něm jako doma.

Jestli pořád ještě přemýšlíte, zda s návratem Axela Foleyho trávit čas a recenze vám v rozhodování nepomohly, třeba něco změní nejnovější trailer. Ten je sestříhaný stylem, jakým se dělaly trailery v 80. letech, kdy vznikl úplně první díl série. Netflix šel dokonce tak daleko, že k sestříhání retro traileru najal Benedicta Coultera, jenž reálně stříhal filmové trailery v osmdesátkách. Tak si jeho výlet do minulosti užijte:

Podle anotace je detektiv Axel Foley zpátky v Beverly Hills. Jeho dceři jde o život, a tak se oba dva spojí s novým parťákem a starými známými Rosewoodem a Taggartem. Společnými silami přitopí pod kotlem a rozkryjí utajené spiknutí.

V hlavní roli se vrací Eddie Murphy. Jako Rosewood a Taggart potom Judge Reinhold a John Ashton. Vedle nic se znovu připomenou také Paul Reiser jako Jeffrey Friedman a Bronson Pinchot jako Serge. Doplňují je Taylour Paige jako Axelova dcera Jane, Joseph Gordon-Levitt jako nový parťák, co rodinné dvojici pomůže s vyšetřováním. Na vše dohlíží Kevin Bacon, jako kapitán policejního oddělení v Beverly Hills. Film natočil Mark Molloy, scénář napsali Will Beall, Tom Gormican a Kevin Etten. Datum premiéry je stanoveno 3. července.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 9

Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F dostal osmdesátkový retro trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest