Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít

Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 9 obrázků
John Cena chrání Awkwafinu před jistou smrtí ve světě, kde je legální zavraždit výherce loterie.

Komedie Jackpot! (původně Grand Death Lotto) má zábavný námět – odehrává se ve světě, kde se všichni jako smyslů zbavení pokoušejí zabít výherce či výherkyni loterie a je to naprosto legální. Film napsal a natočil zkušený Paul Feig, který svůj komediální talent nesčetněkrát potvrdil v seriálech Machři a šprti, Kancl či Arrested Development, případně ve filmech Ženy sobě či Špión. A pak je tu ještě parádní obsazení. V hlavních rolích vystupují John Cena, Awkwafina a Simu Liu, kteří jsou do jednoho ověřenými komediálními veličinami.

Vůbec tak nepřekvapí, že čerstvě uveřejněný trailer působí opravdu dobře. Ukázce nechybí vtipné dialogy, postavy jsou výrazné, koncept je správně ujetý a o bláznivé akční okamžiky není nouze. Výběr písničky od Bonnie Tyler pro podobně odlehčený snímek perfektně sedí a celkově se zdá, že bychom se v půlce prázdnin mohli dočkat správně bláznivé podívané, jak se na léto sluší a patří. Snad jen úvodní propagační zdravici si mohli marketéři odpustit, ta je akorát křečovitá.

Film se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je na tom Kalifornie ekonomicky hodně špatně. Právě tady je ustanovená „Velká loterie“. V té se dají vyhrát miliardy dolarů, ale má to jeden háček. Dokud nezapadne slunce, je zcela legální zabít toho, kdo je zrovna v držení vítězného losu.

Hlavní hrdinkou je Katie (Awkwafina), která se čerstvě přestěhovala do Los Angeles. Té se čirou náhodou dostává do ruky vítězný tiket. Aby měla šanci přežít do západu slunce, spojí síly s amatérským „ochráncem vítězů“ Noelem (Cena), který chce za své služby pouze malou část její výhry. Katie však neohrožují jen náhodní Kaliforňané, ale také Noelův rival Louis Lewis (Liu), jenž je odhodlaný získat provizi z Katiiny výhry za jakoukoliv cenu.

Dále hrají MGK, Ayden Mayeri, Seann William Scott, Dolly de Leon, Donald Elise Watkins a Sam Asghari. Film má na Amazon Prime Video premiéru 15. srpna. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na obrázky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 10

Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu Jackpot!: 1. trailer komedie, kde vás výhra v loterii může zabít | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest