Hellboy: The Crooked Man: První trailer je tu

Hellboy: The Crooked Man: První trailer je tu | Fandíme filmu
Ketchup Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Démonický vyšetřovatel nadpřirozena se vrací v hororovém příběhu. Seznamte se.

Hellboy je extrémně populární v komiksových předlohách, ale ve filmu nikdy na růžích ustláno neměl. Dokud ho hrál Ron Pearlman pod vedení Guillerma del Tora, tak byl alespoň slušně hodnocený, když už nešlo o žádný komerční megahit. Záhy to značka zkusila podruhé a levněji, tentokrát s Davidem Harbourem. Jeho snímek dopadl mizerně jak finančně, tak u kritiků. Přesto Hollywood nad látkou nezlomil hůl a zkouší to ještě jednou, do třetice.

Novinka Hellboy: The Crooked Man teď zveřejnila první trailer a osobně z ní mám dva protichůdné dojmy. Na jednu stranu snímek působí velice levně. Což by jej teoreticky od dalšího krachu mohlo ochránit. Souběžně ale „levný“ v tomhle případě není nějaký kompliment. The Crooked Man je na první pohled tuctová hororová báchorka z anonymních lesů, kterou od obdobné konkurence na první pohled odlišuje pouze protagonista: Namísto člověka je tu rudý démon. Točilo se v Bulharsku, což dopředu málokdy bývá signálem důvěryhodnosti. Ale pusťte si ukázku a udělejte si vlastní obrázek.

The Crooked Mana se odehrává v 50. letech minulého století ve vesnické oblasti Apalačského pohoří. Hellboy je nováček v organizaci BPRD (Úřad paranormálního výzkumu a obrany) a v horách objevuje malou vísku sužovanou čarodějnicemi, jež vede Paskřivec – místní ďábel s nepříjemnou vazbou na Hellboyovu minulost. Režíruje Brian Taylor a scénář filmu napsal přímo autor Hellboye Mike Mignola, spolu se svým častým spolupracovníkem Chrisem Goldenem.

V komiksech je Paskřivec původem válečný obchodník z 18. století, který byl za své zločiny oběšený. Vrátil se však z pekla a stal se lokálním ďáblem pro Apalačské hory. V komiksech je důležitá také postava Toma, který Paskřivcovi upsal svou duši. Společně s Hellboyem se vypravil zjistit, zda jeho duši ještě půjde zachránit. Ve snímku budou vystupovat tři hlavní postavy – Hellboy (Jack Kesy), Tom (Jefferson White) a zbrusu nová postava Bobbie Jo Song (Adeline Rudolph) kterou Mignola vymyslel speciálně pro filmovou verzi příběhu.

Podklady a foto: Ketchup Entertainment

Galerie: 2

Hellboy: The Crooked Man: První trailer je tu | Fandíme filmu Hellboy: The Crooked Man: První trailer je tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest